Hlavní obsah

Čemu se vyhýbají ženy, které mají svůj styl? Těchto 5 hříchů se jich netýká!

Foto: Profimedia

Neztrácejte styl za žádných okolností!Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo je žena se stylem? Třeba ta, která nikdy bezhlavě nesleduje módní novinky jen proto, že jsou aktuálně trendy. A čemu dalšímu se vyhýbá?

Článek

Tajemství žen, které se v módním světě pohybují jako ryba ve vodě, je hned několik. Tyto věci je dělají stylovými, jejich outfity vždy perfektními a i ty nejjednodušší kombinace se díky nim najednou zdají být naprosto dokonalými.

Stylové ženy vědí, že zaměřit se na detaily funguje prakticky vždy, nekupují oblečení bez zkoušení a nosí jen to, co jim sedne na 100 procent, kombinují materiály, protože je dobře známo, jak skvěle to funguje a nezanedbávají ani samy sebe, ani své oblíbené kousky v šatníku. Stylové ženy vědí, že mají jen pár krátkých vteřin na to, aby udělaly dobrý dojem a ten je přece tím nejdůležitějším.

Existuje ale také několik věcí, kterým se vyhýbají obloukem. Jaké to jsou?

Foto: Profimedia

Víte, co vám zaručeně sluší? V tom případě není potřeba zbytečně experimentovatFoto: Profimedia

Módní hřích č. 1

...už byl zmíněný o pár řádků výš. Stylové ženy nesledují trendy jen proto, že musí. Každá sezona s sebou přináší mnoho skvělých a nových záležitostí. Chytat se ale každého módního výstřelku, který se na mole objeví, není ta správná cesta. Ne každý trend totiž sluší každé ženě. Vybírejte podle sebe, vaší postavy a vašeho životního stylu.

Foto: Profimedia

Najděte si svou „módní uniformu", která vás nikdy nezklame. Tu jen stačí lehce doplnit o vhodné stylové doplňkyFoto: Profimedia

Módní hřích č. 2

Neoblékejte se pro jiné, ale pro sebe. Móda má především těšit vás, nikoli dělat radost vašemu partnerovi nebo rodině a přátelům. Oblékání je jistá forma sebevyjádření, tak si ji užívejte!

Módní hřích č. 3

Podobně jako jiné ženy se stylem, i vy byste měly mít postavený šatník tak, aby přesně odpovídal vašemu stylu. Proč? Protože obléknete-li si na sebe něco, v čem se necítíte, v čem se budete kroutit od rána až do večera, odrazí se to na vaší tváři i v řeči vašeho těla. Pokud si na sebe tedy vezmete něco, nad čím hned od začátku váháte, převléknout!

Foto: Profimedia

Tím nejlepším doplňkem je vždy váš úsměvFoto: Profimedia

Módní hřích č. 4

Také se občas vrátíte po celém dni domů, oblečení hodíte na hromadu dalších věcí na křesle (nebo hůř rovnou na zem) a skočíte do pyžama? To je něco, co žádná žena milující a respektující módu, neudělá. Svého šatníku si totiž váží. Dělejte to také. Každý kousek ve vaší skříni něco stál, něco s vámi zažil a někde s vámi byl. Čím větší péči svému oblečení dáte, tím déle v něm budete moci dělat parádu.

Módní hřích č. 5

Stylové ženy nenosí to, co jim dokonale nesedí. S každým krokem se takový kousek hne, posune nahoru nebo dolů, vyhrne se... Nebojte se proto občas zainvestovat a některé oblečení si ušít na míru. V případě klasických košil nemůžete udělat lépe.

Foto: Profimedia

Postavte svůj šatník na pevných záladech. Na kouscích, které jsou nadčasové a dají se nosit nejednu sezonuFoto: Profimedia

Jste módními hříšníky?

Reklama

Načítám