Hlavní obsah

Češi preferují české filmy a seriály

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Sledujte pozemní digitální televizní vysílání druhé generace DVB-T2Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Čeští televizní diváci se rádi dívají na české filmy a seriály. Ty se v žebříčcích sledovanosti pravidelně umísťují na předních příčkách. U mužů jim konkurují ještě sportovní přenosy, například blížící se mistrovství světa v hokeji.

Článek

Jak se na všechny tyto pořady můžete dívat bez poplatků a ve vysoké kvalitě, u řady programů i v HD rozlišení? Bez toho, abyste se báli, že váš balíček programů, který jste si s vidinou nízké ceny pořídili, zase zdraží? Sledujte pozemní digitální televizní vysílání druhé generace DVB-T2. Jako jediné nabízí možnost přijímat celoplošně ve všech sítích více než 40 nejsledovanějších českých programů, a to bezplatně a na neomezeném počtu přijímačů. Navíc není lineární pozemní vysílání závislé na internetu a jeho kvalitě.

Co umí červené tlačítko

Získáte také přístup k interaktivním službám, do archivů TV stanic a videím na přání přes inovativní technologii HbbTV – červené tlačítko. Ta propojí televizní program s internetovým vysíláním dané TV stanice, kde mohou být další informace k vašemu oblíbenému seriálu, filmové archivy, videa, interaktivní hry anebo třeba aktuální sportovní přenos, na který v běžném vysílání už nezbyl prostor.

Jak nás naladíte

Jak naladíte všechny nejsledovanější TV programy bezplatně? Stačí DVB-T2 televizor nebo set top box a anténa pro příjem pozemního vysílání nasměrovaná na TV vysílač. Když už pozemní vysílání přijímáte a začne vysílat nový televizní kanál, televizor vás buď sám na tento kanál upozorní, anebo využijte funkci automatického ladění, televizor se sám přeladí a najde všechny dostupné programy.

Více informací najdete na www.dvbt2overeno.cz.

A nezapomeňte! Pozemní digitální televizní vysílání je maximálně spolehlivé, dostupné prakticky všude a bezplatné!

Reklama

Načítám