Článek
Postup
Do pečicí nádoby nejprve nalijte vodu a olej, přidejte ostatní suroviny a dejte péct do pekárny. Ideálně na delší program, aby byl chléb nadýchaný.
A jaký domácí chléb máte nejraději vy?

Foto: Mona Martinů
Česnekový chléb s taveným sýrem není žádná věda - pokud vlastníte domácí pekárnu. Zkuste ho!
Do pečicí nádoby nejprve nalijte vodu a olej, přidejte ostatní suroviny a dejte péct do pekárny. Ideálně na delší program, aby byl chléb nadýchaný.
A jaký domácí chléb máte nejraději vy?
| Energetická hodnota celkem pro 1 chléb | |
|---|---|
| Energie | 9 377,38 kJ |
| Bílkoviny | 68,56 g |
| Tuky | 25,92 g |
| Sacharidy | 427,03 g |
| Sůl | 14,31 g |
| SAFA | 18,22 g |
| Vláknina | 34,66 g |
| Cukry | 16,39 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama