Hlavní obsah

Chcete být vizážistkou? Víme, jaký kurz zvolit!

Foto: Surface

Vizážistkou se můžete stát i vy!Foto: Surface

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Profesionální vizážistky jsou v dnešní době žádány víc než kdykoli předtím. Proto, abyste byla schopna klientům nabídnout profesionální výsledek, a tudíž i obstát ve velké konkurenci, musíte pečlivě vybrat kurz, který vás vše potřebné naučí. Jen tak budete pár kroků napřed...

Článek

Na trhu je velké množství různých kurzů rozličné délky a intenzity. V každém případě byste si měly zvolit Rekvalifikační kurz. Jedná se totiž o udělenou akreditaci od ministerstva školství, kde si můžete být jisti, že kurz splňuje všechna nezbytná kritéria. Po absolvování získáte certifikát, o který se můžete ve své praxi opřít. Nemalou výhodou je i možnost proplacení rekvalifikačního kurzu daným Úřadem práce.

Surface – profesionální špička

Na českém trhu patří mezi špičky SURFACE profesionální škola líčení v Praze. Kromě velké nabídky kurzů pro začátečníky i pokročilé vizážisty vyniká především tím, že šikovným absolventům pomáhá s uplatněním na trhu. Zprostředkovává pracovní příležitosti, což je pro začínajícího vizážistu, který nemá v daném odvětví kontakty, nejdůležitější.

Další velkou kvalitou je nezávislé stanovisko. Škola není propojena s žádnou konkrétní kosmetickou značkou, a vy jako student tak máte možnost srovnání značek a během kurzu a práce s různými značkami se rozhodnout pro tu, se kterou budete chtít do budoucna pracovat.

Foto: Surface

Jen rekvalifikační kuz nestačí!Foto: Surface

Jen rekvalifikační kurz nestačí

Pro profesionální dráhu základní rekvalifikační kurz nestačí. Kurz vám sice dá vše, co pro začátek potřebujete, ale kdo se chce vizážistikou začít živit, měl by minimálně ovládat techniku svatebního líčení, líčení na fotografie a hairstyling. Právě pro to se nabízí balíčky, které v sobě kombinují několik kurzů včetně vybavení.

Nejoblíbenějším kurzem je MASTER Make-Up Kurz. Jedná se o 20denní kurz, kde jde o kombinaci základního kurzu, svatebního líčení, líčení na fotografie, módní přehlídky, TV & Video a kurzu ér make-upu včetně hairstylingu. V ceně kurzu je obsažen make up kit v hodnotě 15 000 Kč, který obsahuje vše potřebné, co jako vizážistka potřebujete do začátku. V průběhu kurzu je vaše práce fotografována a po kurzu odcházíte nejen s nabytými vědomostmi, ale i fotografiemi na prezentaci před budoucími klienty.

Velkým plus je také úroveň lektorů. V SURFACE pečlivě dbají na výběr vizážsitů, kteří jsou nejen špičkami ve svém oboru, ale zároveň mají i lektorské schopnosti. V SURFACE jsou velmi příjemní a se vším vám ochotně poradí. Neváhejte a vstupte do světa profesionálního make-upu! Více na www.surfacemakeup.cz.

Kurz v hodnotě 2 600 Kč můžete vyhrát i v naší soutěži ZDE!

Související témata:

Načítám