Hlavní obsah

Chcete mít letos více peněz? Roční číslo vám napoví!

Foto: thinkstock

Zjistěte, jak to budete mít s penězi v letošním roceFoto: thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jídlo, rodina, oblečení... Není den, kdy byste nemuseli sáhnout do peněženky pro peníze. Chcete vědět, jakou strategii v následujícím roce zvolit, abyste jich měli více? Spočítejte si své roční číslo!

Článek

Nejprve se podívejme obecněji na to, jak rok 2013 přeje životu a financím. Ten loňský byl pod vlivem čísla 5 – dodal vám energii silné vůle, odolnosti a zkoušel vaši trpělivost. Letošní šestka (tu dostanete, pokud sečtete číslice 2013) vám dá co do změn vydechnout. Dává možnost navazovat nové vztahy, partnerství na všech úrovních, kombinovat, zajímavě slučovat. Přeje umění a kráse, rodinným vztahům, harmonii. Ale pozor, laskavá i marnivá šestka má sklon plýtvat, vydat příliš energie tam, kde je to zbytečné, což se týká i peněz a činností. Naštěstí příležitostí k přilepšení bude dost.

Kdy začíná váš osobní rok?

Váš osobní rok však nezačíná 1. ledna! Tak, jako se střídají roční období, stejně tak prochází i váš život cykly, kterých je celkem devět. Svůj osobní rok v cyklu dostanete sečtením čísla v datu narození tak, že skutečný rok narození nahradíte rokem posledních narozenin. Na základním, životním čísle, o kterém jsme psali v předchozím článku, se nezmění nic. Vy však máte možnost porozumět rytmu života, posílit možnosti, které vám byly dány.

Váš rok se mění vždy v den narozenin. Získané číslo osobního roku vám napoví, co je vhodné naplánovat, co nelámat přes koleno a co vás oslabuje. Budete tak mít možnost využít vhodného načasování, lépe porozumět tomu, co se nedařilo, využít toho, v čem by se vám dařit mělo. Cykly se opakují, o co lépe jej zvládnete, o to lépe se vám bude dařit v budoucnu.

Foto: thinkstock

Vydělat, ale i prodělat může každý. Vy buďte připraveni na potenciální rizika!Foto: thinkstock

Podívejte se na příklad: Petra se narodila 9. 10. 1980, její životní číslo je energická 1 (9 + 1 + 0 + 1 + 9 + 8 + 0 = 28, 2 + 8 = 10, 1 + 0 = 1). Díky jedničce si Petra umí požádat o zvýšení platu. Letošní rok 2013 je pod energií šestky. Nás bude zajímat Petřin osobní rok. Sečteme tedy čísla v datu 9. 10. 2012 (den jejích posledních narozenin) a vyjde nám překvapivě také šestka, která jejímu požadavku o plat dodá příjemný projev a sebejistotu.

Protože jde o stejný vliv jak kalendářního, tak osobního roku, je vliv šestky umocněný, a Petra může dostat víc, než původně zamýšlela. Tento osobní cyklus jí končí narozeninami 9. 10. 2013, kdy přechází do osobního cyklu 7, který praktické a vůdčí Petře dodává duchovnější rozměr, takže může nadřízeného mile překvapit zvýšenou empatií.

A v jakém ročním cyklu se teď nacházíte vy? Využijte jeho vlastnosti i vlastnosti kalendářního roku. Hodně štěstí!

Načítám