Hlavní obsah

Chcete najít partnera, ale kouříte? Máme radu!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepříjemný zápach z úst, šaty a vlasy čpící po cigaretách, pleť suchá jako pergamen, zažloutlé zuby, vrásky. Také si myslíte, že kuřačky nejsou sexy? Opak může být pravdou!

Článek

Ženy kouřící tabákové cigarety mají čím dál větší problém najít si partnera.Vyplývá to z internetového průzkumu, kde téměř 100 % dotazovaných mužů uvedlo, že jim na ženách silně vadí, když jsou jejich šaty a vlasy cítit po cigaretách, a doslova je odpuzuje tabákový zápach z úst – typické znaky každého kuřáka.

Kouření klasických cigaret už zkrátka dávno není sexy, jak si možná někteří stále myslí. Porovnejte samy: dáte přednost příjemně vonícímu a elegantně oblečenému muži se zářivě bílým úsměvem, anebo zatuchlému zálesákovi, který je už z dálky (co teprve zblízka) cítit tabákem a levnou kolínskou? Když k tomu připočtete, že jen málokterý muž-nekuřák bude dobrovolně sdílet zakouřenou domácnost, natož se finančně omezovat vaším zlozvykem, volba je naprosto jasná.

Vyhodit krabičku do koše a ze dne na den skoncovat s kouřením bylo až donedávna jediným řešením. Většina žen za to zaplatila nemilosrdnou daň – kilogramy na váze kvůli přejídání, stres a mnoho dalších abstinenčních příznaků...

I kouření může být ženské a čisté

Elektronická cigareta šetří vaši krásu i peněženku

Tolik diskutovaným elektronickým cigaretám nelze upřít minimálně jedno – dokonale eliminují negativní následky kouření, které kazí váš vzhled a odpuzují nekuřácké okolí.

Normální cigareta při kouření hoří. Přes vaše rty a zuby proudí ve velkém dehet, oxid uhelnatý a stovky dalších látek. Oblečení, pleť a vlasy jsou vystaveny náporu dýmu. Výsledek už znáte: neutajitelný zápach z úst, oblečení a vlasy věčně čpící po cigaretách, zažloutlé zuby, a hlavně odvrácené tváře vašich blízkých...

Moderní a stylová dobíjecí krabička iGold Goldenroy

Při „kouření“ e-cigaret dochází pouze k odpařování tekuté náplně, které nezanechává stopy ve vlasech, dechu, tváři či na prstech. Partner i děti se budou moci na polibek či pusu opět těšit, rodinný rozpočet si oddechne (elektronické „dýmání“ je podstatně levnější), nového nápadníka nezapudíte tabákovým odérem ještě před tím, než vás může opravdu poznat.

K dostání jsou navíc také e-cigarety velmi elegantního vzhledu, který je činí vhodné také pro ženy. Jednu takovou už jsme našli!

Velikost iGold Goldenroy srovnatelná s iPhone 4

iGold Goldenroy – i kouření může být štíhlé a sexy!

Své elektronické cigarety už mají také ženy! E-cigareta řady iGold Goldenroy dokonale padne do kabelky, kapsy i rukou moderní ženy:

  • sexy štíhlá krabička, která je svým designem i velikostí k nerozeznání od „slimek“ či iPhonu 4, a dobíjecí pouzdro v jednom. Na jedno nabití plně nabije až 6 baterií
  • LCD ukazatel stavu baterie
  • 5 kartomizérů s příchutěmi višně, čokolády, mentolu, broskve a Gold
  • jeden kartomizér má výdrž až 25 tabákových cigaret
  • 2 náhradní baterie a napájecí adaptér s USB kabelem
  • jednoduché zacházení je popsáno v českém manuálu

Elektronické cigarety iGold Goldenroy umožňují plynule snižovat dávky nikotinu, a proto je doporučujeme také adeptkám, které hodlají, například kvůli těhotenství, s kouřením „praštit“ úplně, ale nechtějí riskovat, že se později nevejdou do plavek. Stačí začít s variantou Low na 8 miligramech nikotinu a skončit s iGOLD Zero s 0 miligramy, kdy už pro vás kouření bude pouze příjemným zvykem.

iGold Goldenroy s příslušenstvím

Investice, která se nevykouří z kapsy

Podle propočtů ušetří elektronický kuřák až 70 % svých výdajů, které dříve mizely v trafikách a automatech na cigarety. Kouříte-li s partnerem oba, není vůbec od věci doporučit elektronickou cigaretu také jemu. Jakkoli je váš protějšek náročný, jistě nepohrdne novou verzí s větově nejúspěšnější e-cigarety GOLDENROY EGO-Z, která jej i vás podmaní svým elegantním doutníkovým tvarem, hustým dýmem a jednoduchým ovládáním.

Došly vám nápady na dárek k narozeninám či pod vánoční stromeček? Skvělým řešením mohou být oba typy těchto elegantních elektronických cigaret. Pokud je navíc rozbalíte pod stromečkem, uvidíte, že novoroční předsevzetí „důrazně zapracovat na svém zdraví a na své kráse“ se vám bude plnit mnohem snadněji.

Elektronické cigarety GOLDENROY můžete ihned zakoupit za akční cenu 990 Kč s dodáním do druhého dne v e-shopu www.goldenroy.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám