Hlavní obsah

Chcete omládnout? Oblékněte se do bílé!

Foto: Igor Rain, Shutterstock.com

Foto: Igor Rain, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Často se řídíte módním pravidlem, že černá zeštíhluje, a proto právě tato barva zaujímá ve vašem šatníku nejvíce místa? Zkuste na ni pro jednou zapomenout a vyměňte ji za modely v bílé. Jsou šik a mladistvé!

Článek

Je pravda, že bílé outfity vyžadují zvlášť v zimě, kdy na českých ulicích vedou odstíny černé a hnědé, nutnou dávku odvahy. Ale uvidíte, že nebudete litovat. A přestože jsou takové modely náchylnější na údržbu, vyzkoušejte je. Zaručí vám pozornost  a obdiv okolí – světlé outfity totiž omlazují.

Máte dojem, že byste v bílé vypadaly příliš mdle? Nebojte se použít trochu samoopalovacího krému nebo lehký bronzový nástřik, který vám před plesovou sezonou určitě dodá do tváře více svěžesti, stejně jako trochu rozjasňovače a červené rtěnky.

Jak bílou kombinovat

Začněte výběrem bílých kalhot nebo sukně, které budou nejvíce lichotit vaší postavě. Na zimu jsou ideální modely z úpletu, protože příjemně zahřejí. Pokud se nebudete cítit komfortně v upnutých bílých džínách, pro což máme pochopení, sáhněte po širších nohavicích. A kdybyste přece jen zůstaly u černého spodku, vyberte alespoň zajímavou bílou halenku.

Nyní jsou trendy blůzy s nadýchanými balonovými rukávy z organzy či průsvitné síťoviny zdobené volánky či krajkou. K úzkým džínám budou vypadat stylově také bílé košile v prodloužené délce, přes které lze přehodit dlouhý kardigan. Nesmírně elegantní jsou i bílé a krémové kabáty – působí velmi žensky a navíc teď můžete krásné kusy ulovit ve slevách.

A jaké doplňky se nejvíc hodí k celobílým outfitům? Určitě můžete volit kontrastní černé boty a kabelku, ale vše krásně zjemní spíš béžové doplňky – a luxusně budou vypadat i ty bělostné. Dokonce se vrátily bílé kozačky. Necháte se inspirovat naším výběrem?

Elegantní kabáty

Foto: Archiv firem

Zleva: Zara, 2799 Kč. Mango, 1299 KčFoto: Archiv firem

Široké kalhoty

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M, kardigan 949 Kč, kalhoty 699 Kč. Zalando, top Closed 2380 Kč, kalhoty Closed 5500 KčFoto: Archiv firem

Pletený komplet

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M, svetr 899 Kč, sukně 999 Kč. Asos, svetr 910 Kč, sukně 910 KčFoto: Archiv firem

Na party

Foto: Archiv firem

Zleva: Love Triangle (prodává About You), 1429 Kč. Mohito, 699 KčFoto: Archiv firem

Společenské šaty

Foto: Archiv firem

Zleva: Apart (prodává Zalando), 3600 Kč. Bonprix, 1299 KčFoto: Archiv firem

Nevšední košile

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 1299 Kč. Karl Lagerfeld (prodává Answear), 4999 KčFoto: Archiv firem

Romantické volánky

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M, 2999 Kč. COS, 1799 KčFoto: Archiv firem

Nadýchané rukávy

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 1299 Kč. Mango (prodává Answear), 899 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám