Hlavní obsah
Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Máte chuť na chlebíček? Zkuste nej chlebíčky s celerovým salátem!

30 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
10 porcí
  • 1/2 ks celeru
    9
  • 6 lžic majonézy
    3
  • 100 g šunky
  • 1 ks cibule
  • 1 lžička hořčice
    10
  • 1 lžíce sterilovaného hrášku
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka pepře
  • 1/2 hlávky salát lollo rosso
  • 2 ks rajčat
  • 2 ks bagety
    1
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Celer očistěte a natrouhejte nahrubo.

02.

 Přidejte majonézu, nakrájenou šunku, cibuli najemno, hořčici a kuličky hrášku. Nezapomeňte ani na sůl a pepř.

03.

A můžete kompletovat! Do plátků bagety nebo veky „zabodněte“ trs salátu, pečivo potřete salátem a dozdobte měsíčkem rajčete.

Máte radši řapíkatý celer? Nevadí, zkuste pomazánku i z něj.

Související témata:

Načítám