Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Nevíte co všechno podniknout s řapíkatým celerem? Zkuste pomazánku. Našlehaný tvaroh s křupavými kousky celeru si zamilujete.

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 50 g másla
    7
  • 150 g měkkého tvarohu
    7
  • 2 lžíce zakysané smetany
    7
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky pepře
  • 2 stonky řapíkatého celeru
    9
  • 1 ks červené cibule
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Stonky celeru oloupejte a nahrubo nasekejte v chopperu. Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno. Změklé máslo vyšlehejte s tvarohem a smetanou, přidejte celer a cibuli, osolte, opepřete a promíchejte.

Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie615,1 kJ
Bílkoviny5,35 g
Tuky12,07 g
Sacharidy4,54 g
Sůl0,54 g
SAFA6,22 g
Vláknina1,33 g
Cukry3,04 g

Načítám