Článek
Postup
01.
Stonky celeru oloupejte a nahrubo nasekejte v chopperu. Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno. Změklé máslo vyšlehejte s tvarohem a smetanou, přidejte celer a cibuli, osolte, opepřete a promíchejte.

Foto: Archiv redakce
Nevíte co všechno podniknout s řapíkatým celerem? Zkuste pomazánku. Našlehaný tvaroh s křupavými kousky celeru si zamilujete.
Stonky celeru oloupejte a nahrubo nasekejte v chopperu. Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno. Změklé máslo vyšlehejte s tvarohem a smetanou, přidejte celer a cibuli, osolte, opepřete a promíchejte.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 615,1 kJ |
| Bílkoviny | 5,35 g |
| Tuky | 12,07 g |
| Sacharidy | 4,54 g |
| Sůl | 0,54 g |
| SAFA | 6,22 g |
| Vláknina | 1,33 g |
| Cukry | 3,04 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama