Hlavní obsah

Chybějící čísla v numerologické mřížce: Co o vás vypovídají?

Foto: Profimedia

Zkuste si vyplnit numerologickou mřížku, můžete se toho o sobě dost dovědětFoto: Profimedia

Reklama

Numerologie zkoumá osobnost člověka podle data narození. Chybí vám v mřížce některá čísla? Nebo jsou rohová oddělena od ostatních? Přečtěte si, co to znamená!

Článek

Základem numerologických rozborů je vypsání vlastního data narození do přehledné numerologické mřížky. Návod, jak to provést, najdete v našem článku Datum narození: Co o vás odhalí numerologická mřízka?. Poté, co okénka vyplníte, se často stane, že v ní některá čísla zcela chybí. Co z toho přesně vyplývá? Připravili jsme pro vás speciální přehled.

Chybějící 1

K tomu, že v mřížce chybí jednička, dochází až u dětí narozených po roce 2000. Pokud číslo jedna chybí, znamená to, že jde o člověka, který má potíže s vyjadřováním emocí slovně, na druhé straně je ale velmi citlivý a empatický.

Chybějící 2

Pokud vám chybí v mřížce dvojka, znamená to, že máte sklony k vynášení rychlých soudů bez toho, abyste druhého člověka či situaci lépe poznali. Myslete na to, že ne vše je takové, jaké se zdá na první pohled.

Chybějící 3

Když vám chybí trojka, obvykle to znamená zhoršenou schopnost představit si něco abstraktního, také se vytrácí orientační smysl. Častá je humanitní orientace. Občas se stává, že rychle ztrácíte pozornost a neumíte se koncentrovat.

Chybějící 4

Lidé neklidní a uspěchaní, kteří neradi čekají, chybí jim trpělivost a tolerance. Většinou mívají perfekcionistické sklony. Kromě toho takoví jedinci bývají nepraktičtí, s hlavou věčně v oblacích a velkou fantazií.

Foto: Archiv

Takhle vypadají mřížky s chybějícími čísly. Jaká sedí na vás?Foto: Archiv

Chybějící 5

Tito lidé patří mezi přelétavé nadšence, kteří se do věcí pouštějí s vervou, ale málokdy u nich vydrží. Na druhé straně ale touží vidět výsledky své práce, proto by měli na schopnosti něco dotáhnout do konce zapracovat.

Chybějící 6

Pokud vám chybí šestka, míváte sklony k zapomínání a roztržitosti – často se snažíte dělat dvacet věcí najednou, a pod tlakem vám sem tam něco vypadne. Vyplatí se trénovat systematičnost.

Chybějící 7

Tito jedinci občas mají tendenci zmizet ze společnosti a stáhnout se do ústraní, ale není to pro ně úplně dobré, nejsou to samotáři, jen někdy neví, jak se více zapojit. Často bývají talentovaní, ale hrozně nervózní a nejistí sami sebou.

Chybějící 8

Pokud vám chybí osmička, nejspíš věci občas berete až příliš vážně, zvláště pokud si někdo dělá legraci z vás samých. Navíc máte sklony k zbrklému a bezhlavému jednání.

Chybějící 9

Opět k tomu dochází až po roce 2000. Osoby bez devítky v mřížce nejsou orientovány kariérově a výkonnostně, jejich hlavní hodnotou je štěstí. Jedná se o lidi, kteří si rádi hledají vlastní cestu, zkoušejí nové věci a vymezují se od ostatních.

Foto: Profimedia

Nedivte se, když vám chybí nějaké číslo, je to přirozenéFoto: Profimedia

Izolovaná čísla v rohu

Také se může stát, že některé z rohových čísel vaší mřížky zůstane odděleno od ostatních. Co takové izolované číslo znamená?

Izolovaná 1: Skrýváte emoce

Izolovaná jednička znamená, že vaše emoce jsou tak nějak pod pokličkou a vy je příliš nechcete pouštět ven. Bohužel se s nimi ale neumíte vnitřně vyrovnat a vede to jen k náhlým záchvatům pláče nebo výbuchům hněvu. Naučte se otevírat druhým.

Izolovaná 3: Nevěříte si!

Oddělená trojka značí, že máte potíže se sebedůvěrou, moc i nevěříte a často pochybujete o svých schopnostech. Je pro vás těžké za něco bojovat, pokud vám kvůli tomu hrozí nějaké nebezpečí. Býváte neklidní a úzkostní, pozor na žaludeční potíže.

Izolovaná 7: Příliš důvěřujete

Lidé s chybějící sedmičkou touží po uznání a lásce druhých. Rychle se citově vážou i na někoho, koho sotva potkali, jejich srdce je téměř až příliš otevřené. Je třeba naučit se poznávat, komu můžete důvěřovat a komu ne.

Izolovaná 9: Velký zmatek

Někdy se nedokážete vyznat sami v sobě, občas se hodí vypsat zmatené myšlenky na papír a udělat si v nich pořádek. Špatně nesete, když nemáte pravdu a neumíte uznat svou chybu – trénujte, zlepší se to.

A co vaše mřížka říká o vás? Sedí výše uvedená charakteristika, nebo se vůbec nepoznáváte?

Reklama

Související témata:

Načítám