Hlavní obsah

Cigaretové kalhoty 3x jinak, a nejen do kanceláře!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V dnešním videu jsme se zaměřili na další ze základů šatníku, což jsou klasické cigaretové kalhoty. Podívejte se na tři stylingy, jak je nosit jinak než jen do kanceláře.

Článek

Cigaretové kalhoty považujeme za základ šatníku stejně jako bílou košili nebo pouzdrovou sukni. V dnešní době je seženete v obchodech v nejrůznějších variantách – od hodně elegantních s puky až po ty ležérnější s lampasy. Velkou výhodou je, že jsou hodně elastické a cítíte se v nich v podstatě jako v teplácích. A tomu obyčejné džíny tedy rozhodně nemůžou konkurovat.

Stylistka Irena Vokrojová si pro vás na modelce Terezii připravila tři stylingy, jak nosit klasické černé cigaretové kalhoty na volný čas, ale i na večerní akci. Uvidíte, že se stanou rovnocenným soupeřem vašeho oblíbeného páru džín!

Za půjčení oblečení, bot a šperků na natáčení děkujeme značkám Marks & Spencer, Mango, Tezyo, Högl, Lindex, French Connection a H

Nosíte cigaretové kalhoty?

Reklama

Načítám