Hlavní obsah

Co muži tají o sexu?

Foto: shutterstock.com

Co si o nás myslí naše protějškyFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý má nějaké tajemství... A to o sexu je obzvlášť šťavnaté. Muži jich pár mají - jak jinak. Zajímá vás, co nechtějí ženám říkat přímo? Tak čtěte a odhalte jejich názory!

Článek

Naše redakce je velmi zvídavá. Pořád se na něco někoho ptáme a nedáme pokoj, dokud nedostaneme adekvátní odpověď. Tuhle jsme se zaměřili na mužské pokolení a ptali se (pod rouškou anonymity), co si myslí o dnešní sexualitě. Zvláštní díky patří respondentovi Michalovi, neboť jeho sladké červenání v kombinaci s pohotovou odpovědí a nevinným výrazem na nás opravdu zapůsobilo. Takže, pánové, jaké máte tajnosti se sexem související?

Nechceme vás hned dostat do postele

„I když to třeba tak nevypadá, tak sex na první nebo druhé schůzce není naším cílem. Co z toho budu mít, když si předčasně rozbalím dárek? Přijdu o překvapení! O kvalitách ženy se chci přesvědčit, a proto ji pokouším řečičkami, ať mě pozve k sobě na skleničku, ale ve skutečnosti doufám, že odmítne. O to víc si jí pak vážím."

Netoužíme znát počet vašich milenců

„Samozřejmě že přede mnou měla žena milence. My muži to víme, ale nechceme slyšet, jaký byl, co mu šlo a nešlo. Při sexu nemyslíme na to, že naše kráska se někdy milovala s někým jiným. V tu chvíli v našich představách je naše jediná, nedotčená. Muži proto nikdy nepopisujte, kolik jste měla mužů před ním ani co měli za úchylky. Když se vás sám zeptá, mlžte nebo si pravdu trochu poupravte. Fakt věříme, že jste nespala s celou čtvrtí. A taky se nesnažte být přehnaně cudná - víme, že blufujete. A čím víc se budete stylizovat do podoby nevinné panny, tím rychleji vzbudíte podezření, že je něco špatně."

Foto: shutterstock.com

Napoprvé to v posteli nepřehánějteFoto: shutterstock.com

Oceňujeme vaši sebedůvěru

„Když se žena neustále lituje, je to k zbláznění! Proč řešíte svoji celulitidu nebo malá prsa? Spousta mužů si těch vašich údajných nedostatků všimne až tehdy, když na to upozorníte. Ale tohle muž nechce poslouchat! Naopak potřebuje cítit, že máte sebedůvěru. Kdyby se nám váš zadek nelíbil, nesaháme na něj a nespíme s vámi. A celulitida je to poslední, co nás na něm zajímá. Tak si, sakra, věřte! Muži to opravdu ocení...!“

Potřebujeme pomoc

„Prvních pár čísel jsou muži stejně nervózní jako ženy. Muži cítí povinnost, že vás mají uspokojit jako první, ale taky jsou si vědomi vašich možností. Když vás neznáme a nevíme, jestli jste schopná dosáhnout orgasmu rukou, pusou nebo jinak, dělá nám to vrásky. Měla byste nám napovědět, protože být nervózní třeba tři dlouhé hodiny je fuška. Ale prosím vás, ještě jedna věc: Když jsme s vámi v posteli poprvé a podruhé, neroztahujte nohy od okna k oknu a nesnažte se zapůsobit svým erotickým uměním. Vypadá to strašně lacině a my pak máme dojem, že jsme si domů přivedli prostitutku. V podvědomí hledáme peníze na dýško...“

Chodíme si pro rady

„Muži občas chodí na podobné servery jako je tento. Ptáte se proč? Aby se o ženách dozvěděli co nejvíce. Nedělali by to, kdyby je to nezajímalo. To je jako s masturbací: Kdo říká, že si nikdy nevypomohl rukou, lže. Chceme vědět, jak na vás, co se vám líbí, na co při tom myslíte... Toužíme znát vaše názory ohledně sexuálních praktik, když už sami nemáme odvahu zeptat se vás přímo. Jak to jen říct? Jste prostě alfou a omegou našich životů a my si dáme práci poznávat vás blíž..."

A z toho vyplývá, že pokud se muž dožaduje odpovědi, která má se sexem co do činění, touží (stejně jako žena) slyšet to, co ho nezklame. A když chce dobývat, mělo by se mu to umožnit bez ohledu na emancipaci. Přece jenom je vidět, že v mnoha mužích se ukrývá trocha toho prince. A i když by to bylo takové množství, které by se za nehet vešlo, potěší to...

Pánové, děkujeme!

Reklama

Související témata:

Načítám