Hlavní obsah

Co si ženy opravdu myslí o velikosti mužského přirození?

Foto: Thinkstock

Ženy potřebují milé a chápající muže. Velikost jejich nádobíčka je na posledním místě...Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pravda o velikosti? Je jen jedna! A muži z toho dělají zbytečnou vědu! Vždyť sedm z osmi žen si myslí, že to, co má jejich partner mezi nohama, je naprosto dostačující! Patříte mezi ně?

Článek

Na velikosti záleží, pokud je penis tak malý, že by se protáhl i uchem jehly. Ve všech dalších případech není tlustý a dlouhý zárukou spokojeného milostného a partnerského vztahu.

Velmi vážený novinář Michael Castleman ze San Franciska pro magazín Psychology Today uvedl následující: „Na základě rozhovorů s mnoha sexuálními terapeuty i samotnými ženami jsem dopěl k závěru, že podstatná většina žen by v posteli radši měla laskavého, vtipného a pozorného muže s menším, který se rád podělí o své hodnoty a zájmy, než takového, který má mezi nohama tyč.“ Je to pravda? Podle všeho ano.

Jak to vidí ženy?

Kalifornská státní univerzita v Los Angeles zveřejnila zprávu, podle které je 84 % žen spokojeno s velikostí penisu svého partnera, což znamená celých sedm dam z osmi! Že se nejedná o bezvýznamnou studii, dokazuje počet dotazovaných žen. Vyjádřilo se celkem 26 437 respondentek ve věku 18 až 65 let, z nichž pouze 14 % žen uvedlo, že o trochu větší penis by byl lepší. Pánové by tedy mohli být v klidu, ale nejsou…

Český sexuolog Petr Weiss říká, že se poměrně často setkává s klienty, kteří tvrdí, že jejich penis je příliš malý, i když ve většině případů je „onen nástroj“ naprosto normálních rozměrů. Ostatně, mnoho naznačuje i další údaj, který ze studie vzešel.

Foto: Thinkstock

Sedm z osmi žen je s partnerovou výbavou naprosto spokojenoFoto: Thinkstock

Kdo se bojí, nesmí do lesa!

Výzkumníci oslovili i 25 594 „majitelů penisů“. Dvě třetiny mužů vyhodnotili svoje pohlaví jako průměrné, 22 % mužů se domnívá, že je jejich penis velký a nakonec 12 % respondentů považuje svůj klenot za malý. I když, co je to „malý“?

Pokud se nejedná o vývojovou vadu penisu, tedy tak zvaný mikropenis o velikosti malíčku, opravdu to není konec světa. A jen tak pro uklidnění, těchto penisů se rodí opravdu málo.

Shoda odborníků i veřejnosti

Sexuolog Jan Raboch v knize O sexualitě a partnerských vztazích popsal, že v současné době se lze jen zcela ojediněle setkat s mužem, jehož pohlavní úd je v klidovém stadiu kratší než 60 milimetrů a užší než 22 milimetrů. A i kdyby, tak co?

Jeho názor, že spokojenost tělesného soužití muže a ženy nezávisí na velikosti penisu, zároveň zastává velké procento žen, což některým mužům doteď nedošlo. Takže ještě jednou, pro ty pomaleji chápající… Pokud je to opravdu nutné, vždy se dá penis něčím nastavit, prodloužit nebo rozšířit, ale pravděpodobně to nebude zapotřebí.

Foto: Thinkstock

Kdyby šlo o opravdový průšvih, existuje spousta chytrých řešení!Foto: Thinkstock

Muži s tenčím? Prý šťastnější!

Novinář Michael Castleman uklidňuje teorií, že pokud má muž nějaké to kilo navíc, vypadá jeho mužství opticky menší. V mnoha případech by prý stačilo zhubnout. Tak mužské proporce lépe vyniknou a muž je vnitřně sám se sebou spokojenější. Pokud mu tedy nestačí, že jeho milenka nějaké ty milimetry vůbec neřeší, jak ukázal tento nejnovější průzkum. Takže, pojďme se zabývat podstatnějšími věcmi. Už máte nakoupené všechny vánoční dárky?

A jak to s tou velikostí vnímáte vy? Je lepší nadutec s větším, nebo parťák s menším?

Reklama

Načítám