Hlavní obsah

Co všechno může banán udělat pro váš sexuální život? Tomuhle neuvěříte!

Foto: Profimedia

Banán dokáže v sexu hotová kouzlaFoto: Profimedia

Reklama

Po celá staletí se člověk pokouší posilovat sexuální apetit exotickými lektvary nebo pochybnými pilulkami. Přitom je to tak jednoduché! Až pojedete na nákup, přivezte si banán. Spoustu banánů! Proč?

Článek

„Já ho jednou použil tak, že jsem na něj navléknul prezervativ a vytvořil z něj pro partnerku dráždicí dildo. Myslím, že se jí to docela líbilo,“ svěřuje se na nejmenovaném fóru jistý Majkl. No, i funkci erotické pomůcky banán zastane, ale rozhodně to není to hlavní. Co se stane, když se „nabanánujete“ několik hodin před sexem?

Podpora erekce pro muže

Podle magazínu Science of Eating mají banány čestné místo v seznamu nejsilnějších přírodních potravin zastupujících viagru, a to vzhledem k obsahu draslíku, energie a enzymu bromelinu. Vynikají vysokým obsahem vitaminu B, který udržuje hladinu energie na vysoké úrovni po delší dobu, což také přispívá k produkci testosteronu. Dochází ke zvýšení sexuálního apetitu a podpoře erekce. Proto by muži měli kávu nebo pivo vyměnit za banány, které jsou v tantře spojovány s erotickou energií. Ale i vy si přijdete na svoje.

Snadnější a silnější orgasmus

„Banány obsahují draslík, minerál, který zvyšuje svalovou sílu, což je prvek potřebný k silnému orgasmu,“ všude hlásá sexuální poradkyně a pedagožka Lou Paget z Los Angeles. Tak dobrou chuť!

Foto: Profimedia

Říká se mu přírodní viagra. A přitom je to zdánlivě obyčejný banán!Foto: Profimedia

Snížení nervozity – pro oba

Čeká vás první milostné setkání? Nebo to nějak v poslední době není ono, protože se v posteli nemůžete dostatečně uvolnit? Opět platí, že nálož banánů ještě před akcí napraví, co může. Tohle žluté super ovoce obsahuje hořčík (bojuje proti stresu, má protizánětlivé a antialergické účinky), ale taky pomáhá uvolňovat neurotransmiter serotonin do krevního oběhu. Ten zlepšuje náladu, uklidňuje nervový systém – a taky se po něm můžete cítit sexy.

Konečně delší výdrž. Hurá!

Jak již bylo řečeno, draslík pomáhá regulovat hladinu energie, stejně jako vitamin B. Jenže banány jsou ještě plné aminokyselin a ovocných cukrů, což je velmi dobrá zpráva. Když jim včas dáte šanci, později vám to vrátí v podobě erotické výdrže.

Mimochodem, studie americké Státní univerzity Appalachian ve spolupráci se zemědělskou nadnárodní společností Dole Food Company porovnala účinky banánů se šestiprocentním baleným sacharidovým nápojem vypitým před fyzickým výkonem.

Poté, co respondenti rozdělení do dvou skupin ujeli 75 kilometrů na kole, se ukázalo, že výkony byly sice srovnatelné, nicméně pořád z toho banány vyšly lépe. Vláknina, živiny a antioxidanty k dobru. Pro sex je však podstatné, že tihle odvážlivci po banánech předvedli parádní výkon tam venku, vy to dokážete uvnitř vlastní ložnice.

Foto: Profimedia

Podporuje mužskou výdrž i ženskou chuť. Konzumujte je, jak to jen jde!Foto: Profimedia

Ideální spojenec před i po

Linda Sonntag, sexuální poradkyně, spisovatelka a autorka příruček pro dospělé žijící v Anglii, doporučuje kromě pojídání banánů několik hodin před akcí i další nápad – hanbatý piknik.

„Vyzkoušejte si nahaté hodování pod širým nebem za magické noci letního slunovratu,“ nabádá v jedné ze svých příruček. (Ten připadá na 21. června. Slunovraty jsou předmětem oslav po celém světě, a to nezávisle na kulturách v té které oblasti. Mají kořeny v dávné minulosti.) Co to má společného se žlutým super ovocem?

Nahota jako taková se dobře kombinuje s pokrmy, které rosí, tečou, tají nebo se rozmačkávají. Už jste doma? Jasně, pro raut na obnaženém těle, ať už k němu dojde kdykoli, volte banány, které jsou tak variabilní! Mohou se dát do zmrzliny nebo se nechat vychladit v ledničce a nakrájet na plátky. Jednoduchá manipulace, skvělá, sladká chuť, potřebná sexuální výdrž i erotická nálada. Co znáte lepšího?

A jak to máte vy, milujete banány?

Reklama

Načítám