Hlavní obsah

Co všechno zlepší váš sex v roce 2017? Máme pro vás pár fíglů!

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Zkoušejte nové věci, hlavně neskončete u nudného stereotypu!Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá dvojice si chce příležitostně zaexperimentovat, takže je vždy vhodná příležitost ke hledání a zkoušení něčeho nového. Co by vám nemělo uniknout v novém roce? Takhle se posiluje sexuální energie!

Článek

Sexuolog Zlatko Pastor říká, že člověk většinou své vášně kontroluje a udržuje v souladu s přijímanými konvencemi, čímž se lidé liší od živočišné říše, ve které existují fáze sexuálního klidu a aktivity. (Ty jsou určovány hormonálními bouřemi a střídají se v pravidelných cyklech, které nazýváme říjemi.)

Ať už se s tímto tvrzením ztotožňujete či nikoli, nečekané neobvyklosti a experimenty se považují za koření sexu, jež mnohým chybí. S čím se vytasit v novém roce? Tyhle, někdy až mystické triky, z vás udělají ten nejšťastnější milenecký pár!

Myslete na sebe jako celek

Víte o tom, že máte takzvaný vnitřní klitoris? To, co je okem viditelné, se dá považovat za pouhou špičku ledovce. Skutečnost je taková, že klitoris může být velký (či dlouhý, chcete-li) až deset centimetrů. Cítíte ten nevyužitý potenciál? V tom případě už přemýšlíte kreativně a zasloužíte si nápovědu.

Když je partner uvnitř vás, stáhněte břišní svaly a trochu nadzdvihněte hrudník. Docílíte tak stažení vnitřního klitorisu, který se těsněji přimkne k penisu či partnerovým prstům. Výsledkem může být neuvěřitelné vyvrcholení.

Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Nepodceňujte předehru, rozhoduje mnohdy o všem!Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Starejte se o dopink

Pořád vás trápí otázka, kde máte brát všechnu tu chuť na sex? Po novém roce, až dojde na hubnoucí režim, zabijte dvě mouchy jednou ranou – konzumací jablíček. Podle Tommase Caie z nemocnice Santa Chiara v Trentu, jehož studii uveřejnil odborný časopis Archivy gynekologie, ženy pravidelně pojídající jablka, mají mnohem kvalitnější sexuální život se zvýšením libidem.

(Jiná studie z letošního roku zase mužům doporučuje jedno tmavé pivo denně. Vysoký obsah železa prý podporuje tvorbu červených krvinek, díky kterým jeho penis bude stát v pozoru téměř na zavolání.)

Houpejte se!

Svoji znovuobjevenou vášeň a sílu zkuste ve své oblíbené pozici vy nahoře. Přitiskněte se klínem co nejvíce ke kořeni pyje, nakloňte se vpřed a prohněte se v zádech. Stěny pochvy, reagující na různé úhly, a jeho ideálně nasměrovaná stydká kost se postarají o novou vlnu zážitků. Slastněji přečkáte temnou část roku!

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Velké kouzlo mají i vzájemné masáže. V co se vyvinou, to už záleží na vás :-)Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Buďte o krok napřed

Chcete v roce 2017 něco změnit, ale nemáte konkrétní představu? Začněte přístupem k milování, respektive posilováním sexuální energie, která se opírá o japonskou terapii založenou na filozofii a medicínské teorii akupunktury. V překladu se jedná o tlak prstem, který uvolňuje tok energie. Soustřeďte se na bod jeden a půl šířky palce po stranách páteře na úrovni druhé a třetího bederního obratle.

Věnujte mu pozornost během předehry, neboť povzbuzuje nedostatek sexuální energie u obou pohlaví. (Držte na něm palec či provádějte krouživé pohyby.) Zajímavé místo je i mezi druhým a třetím bederním obratlem (brána života zvyšující vitalitu a povzbuzující libido) a tři šířky palce pod pupkem (odstranění únavy, podpora vášně). Tímto způsobem zahajujte partnerské spojení co možná nejčastěji. Váš milostný život se změní. Hlavně nečekejte, až se nuda zeptá.

Mějte záložní plán

Podle dosavadních průzkumů 49 procent mužů touží v ložnici po něčem novém, ovšem jen 13 procent si o to řekne. A co s tou všudypřítomnou únavou a stresem, které provázejí velké procento párů? Opět se na to dá vyzrát – kreativně.

Vypětí souvisí s nechutí k sexu a potížemi s erekcí. Podle Glenna Wilsona z londýnského Institutu psychiatrie by všichni měli vědět, že když si lehnete na bok tváří v tvář a vy jakožto žena obtočíte svoje nohy okolo milence, podporujete tím něhu, umožňujete všechny druhy dráždění a eliminujete případná selhání z obou stran. Když navíc během třecích pohybů budete zatínat pánevní svalstvo a svírat mužův penis, stanete se jeho bohyní. Tak do toho.

Tak co, již znáte tyhle fígle?

Reklama

Načítám