Hlavní obsah

Copánky v hlavní roli: 3 skvělé účesy, které vás budou bavit

 

Reklama

S hezčím počasím přichází chuť trochu experimentovat. Nemusíte radikálně měnit střih ani barvu, stačí se jen stylově učesat. Hitem letošního jara a léta jsou copánky v rozmanitých variantách a my vám hned tři z nich ukážeme krok po kroku.

Článek

Máme dobrou zprávu pro všechny majitelky delších kadeří: i když se nedáte ostříhat, přesto se pod „dekou z vlasů“ potit nebudete. Stačí jen podlehnout svěžímu trendu sezony a vytvořit si copánky a jiné podobné zaplétání. Proč? Vypadají skvěle, účes při správném postupu pletení vydrží celý den a rozhodně vám v něm nebude horko. A navíc – zapletené účesy perfektně vypadají jak na malých holčičkách, tak i na „velkých holkách“. Tak proč to nevyzkoušet?

Na pomoc jsme si přizvali vlasového mága Libora Smrže, který vám krok za krokem detailně ukáže, jak na to – a hned ve třech různých variantách. Nejprve modelce vytvoří trochu složitější (ale zato dokonalou) „rybí kost“ na denní nošení, poté ukáže zaplétání ze dvou zatočených pramenů a nakonec uplete elegantní copánek, ideální na rande nebo na večerní akci. Těšíte se? Pojďte s námi do školy copánků!

Děkujeme salonu Hair We Are za spolupráci při natáčení. Václavské náměstí 840/5, Praha 1, hairweare.cz.

Baví vás pletení copů a copánků? Jaké jsou vaše nejoblíbenější?

Reklama

Načítám