Hlavní obsah

Jak zkrotit kudrnaté vlasy? Zapomeňte na žehličku, tyhle triky vás dostanou

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kudrnaté vlasy jsou věčným zdrojem debat. Ženy, které je mají, by je nejraději vyměnily za rovné, a ty, které si je pracně natáčejí, by zase ocenily pravý opak. Ale možná nevědí, že péče o přirozené kudrny je velmi specifická. Víte, jak se o ně správně starat a jak je česat?

Článek

Majitelky přirozeně kudrnatých vlasů nám jistě dají za pravdu, že starat se o kučeravou hřívu (a nedejbože ji rozčesávat nasucho) je skutečný kumšt, a nejedna proto umí po letech zkušeností a experimentů se svou kšticí zacházet lépe než kadeřník. Péče i styling jsou totiž mnohem náročnější, než by se na první pohled mohlo zdát.

Žen, které mají vlasy jako prstýnky, je dost a některé, co se týče fénování, mytí či úpravy, stále tápají. Rozhodli jsme se proto věnovat právě kučeravým loknám. Kadeřník Libor Smrž vám na naší čtenářce Marii ukáže nejen vhodnou péči, ale i dva super rychlé a hlavně krásné účesy.

Milé kudrnaté slečny a dámy, dnes rozhodně vlasy žehlit nebudeme. Podívejte se na video a dozvíte se, jakou skvělou výhodu tento typ vlasů má, kdy je přípustné použít na ně hřeben, jakým šamponům se raději vyhnout a jak správně používat difuzér.

Děkujeme za poskytnutí prostor pro natáčení kadeřnictví Hair We Are, Václavské náměstí 840/5, 110 00  Praha 1, hairweare.cz.

Užíváte si své kudrny, nebo byste je raději neměly?

Reklama

Načítám