Hlavní obsah

Corso zpříjemní život na terase

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na terase můžete relaxovat a užívat si klidné chvíle o samotě, ale i bujaré večírky s rodinou či přáteli. Pokud na ní chcete trávit maximum volného času, doporučujeme ji vhodně zastřešit.

Článek

Posuvné zastřešení terasy Corso je elegantní variabilní řešení, se kterým ve vteřině vytvoříte částečně nebo plně uzavřenou terasu, na které můžete pobývat bez omezení po celý rok a za každého počasí. Pomocí zastřešení Corso lze vytvořit místo pro soukromé SPA, dětský koutek nebo venkovní kuchyňku s grilem a v případě deště nebo silného větru není potřeba nic sklízet, stačí pouze zatáhnout jednotlivé části zastřešení. Každý člen rodiny si zde může najít to své a díky tomu ožije rozšířený prostor kolem domu.

Uspořádejte pod zastřešením Corso nezapomenutelnou oslavu

Corso dotváří domov…

Nerušený panoramatický výhled z terasy zajišťují skleněné výplně, které lze ovšem v případě potřeby nebo silného slunce zakrýt zabudovaným stíněním s UV filtrem na stěnách i střeše.

Nechtěnému odsunutí části zastřešení je možné snadno zabránit pomocí zámku s pohodlným zamykáním v úrovni pasu Easy Up, kdy se nemusíte ohýbat pro zabezpečení jednotlivých segmentů až k zemi. Jednoduše tak zastřešení zamknete i proti nezvaným návštěvníkům. Zkrátka nepřijdou ani čtyřnozí kamarádi, kteří mají ve stěně zastřešení svůj vlastní vchod. Pokud jim to dovolíte, mohou využít volný přístup na zahradu přímo z terasy.

Kvalitní zpracování na míru

Vedle jednoduché manipulace a kvalitního technického zpracování je ale důležitý i design. Aby zastřešení skutečně dotvářelo domov, mělo by se perfektně přizpůsobit vzhledu a orientaci domu i tvaru zahrady. Systém posuvného zastřešení Corso nabízí výběr z mnoha barev a tvarů zastřešení a vždy se vyrábí každému zákazníkovi na míru zvlášť. Zastřešení poté působí stejně dobře, jako by se s ním počítalo již před samotnou stavbou domu. Výhodou je i zajištění kompletního procesu zastřešení terasy od jednoho dodavatele. Alukov kromě předprodejní konzultace, výroby na míru a včasné dodávky a instalace zajišťuje také až 18měsíční poprodejní servis.

Corso nabízí úchvatný panoramatický výhled

Den otevřených dveří Alukovu

Přijďte si ověřit kvalitu zastřešení Corso na akci Den otevřených dveří Alukov, která se koná 9. dubna 2016 v showroomech zastřešení v Praze v Karlíně a v Orli u Chrudimi. V tento den pro vás Alukov připravil speciální zvýhodněnou nabídku – montáž terasového zastřešení Corso zdarma. Vyzkoušejte si na vlastní kůži lehkost otevírání i další technická vylepšení a přesvědčte se o špičkové řemeslné výrobě zastřešení.

Reklama

Související témata:

Načítám