Hlavní obsah

Dámské spodní prádlo: Jaké se líbí mužům a jaké ženám?

Foto: Thinkstock

Muži většinou chtějí ženu vidět jako sexuální objekt. Tím spíše ve spodním prádle!Foto: Thinkstock

Reklama

Jaké spodní prádlo preferují ženy a jaké jejich tělu lichotí podle mužů? Výsledky nového výzkumu vás překvapí! Anebo naopak potvrdí teorie o tom, že dámám jde o pohodlí a pánům zas jen o „to“ jedno...

Článek

Výrobce spodního prádla Bluebella nedávno provedl výzkum mezi muži a ženami, který se týkal výhradně podprsenek, dámských kalhotek a případných doplňků. Co odhalil? Tak třeba to, že 84 procent žen má komplet pro „speciální příležitosti“, tedy třeba na první rande (prý se v takovém setu cítí více sebevědomě a sexy).

Výzkumníci také načrtli ideální denní sestavu „do terénu“. Jak si ji představují obě pohlaví?

Dámy chtějí cítit pohodlí

Ženy dávají přednost černému prádlu. Když kalhotky, tak takové, které zakryjí zadeček. Když podprsenku, tak plné košíčky, do kterých se ňadra pohodlně vejdou celá. Preferují hladké podprsenky, které se nemusí bát vzít ani pod tenkou blůzku či tričko. Samy si ročně koupí průměrně 5 podprsenek s kalhotkami v kompletu. A prý je pro ně důležitější to, jak se cítí, než co se líbí jejich partnerovi...

Foto: Thinkstock

Při výběru podprsenky se dámy řídí vlastním vkusem, na preference mužů moc nedajíFoto: Thinkstock

Pánové zase touží po provokaci

Ohledně ideální sestavy dámského kompletu z druhého pohledu asi hodně napoví fakt, že 76 procent dam by bylo štastnější, kdyby jim jejich polovičky spodní prádlo samy od sebe nekupovaly. Pánské představy se totiž od těch jejich diametrálně liší! Mužům se prý líbí vykrojené podprsenky, které vystaví dekolt k obdivu, a nepohrdnou ani mašlemi, blyštivými flirty či krajkou. Čím lechtivější a úspornější kalhotky, tím lepší! A líbí se jim výrazné a zářivé barvy, favoritem je červená.

K šílenství v pozitivním slova smyslu přivádí 78 procent mužů podvazky a punčochy. Jen u žen ohlas nenacházejí, více než polovina dotázaných odpověděla, že jim připadají nevkusné.

Dobrá zpráva je, že na něčem se obě pohlaví přece jen shodla – kalhotky by s podprsenkou měly barevně ladit!

A jak to vidíte vy? Kolik podprsenek si za rok koupíte? Líbí se vám totéž, co partnerovi? Máte také onen set pro zvláštní příležitosti?

Reklama

Načítám