Hlavní obsah

Darujte zážitek a zdraví od Holmes Place!

Reklama

Vánoce jsou za dveřmi, a dárků stále nemáte dostatek? Vyzkoušejte zcela nový e-shop společnosti Holmes Place – místo, které nabízí komplexní nabídku služeb z oblasti zdravého životního stylu a péče o tělo i mysl.

Článek

Nový e-shop usnadní nejen výběr dárků pro ostatní, ale udělá radost i vám samotným. Budete-li si chtít zacvičit, vyzkoušet novou pohybovou aktivitu, pořídit členství za zvýhodněnou cenu nebo si užít romantických chvilek, stačí jen kliknout a v pohodlí domova si zakoupit poukázku na službu.

Nabídka je opravdu velmi pestrá a přehledná a vybere si opravdu kdokoli. Volit lze z hlavních oblastí: sport, hubnutí, wellness a relaxace, ale naleznete zde samozřejmě také zajímavé ceny a varianty klubového členství, aktuální nabídku vánočních dárků, speciálních služeb pro muže i ženy, pro zamilované či tréninky s nádechem adrenalinu. Pod jednotlivými oblastmi se skrývá další pestrá paleta služeb, ať již se jedná o ty z klubů Holmes Place, vzdělávací instituce Holmes Place Academy či od partnerů, například kosmetické značky Estée Lauder.

I cvičení může vašim blízkým udělat radost

Sekce Sport a hubnutí potěší zájemce se širokým záběrem. Najdete tu lekce tance s Alicí Stodůlkovou, balet s Adélou Pollertovou, atraktivní novinku Hoopnotica, ale také různé formy osobních tréninků, spinningu, zumby či formování postavy na Power Plate. Na své si při tanečních hodinách nebo hrátkách s bubny přijdou i děti. Náročnější návštěvníci mohou využít programy na míru, například originální kurs zaměřený na návrat do formy před svatbou. A protože ke sportu patří i zdravá výživa, v sekci Hubnutí můžete zakoupit také služby z oblasti výživového poradenství, programy, jak rychle dosáhnout vysněné váhy nebo jak shodit vánoční kilogramy.

Nebo raději relax?

Další kategorie nazvaná Wellness a relaxace poskytuje inspiraci pro správný odpočinek a regeneraci. A v této době nemůže logicky chybět ani tematická sekce Vánoce. Dárky pro svoji drahou polovičku můžete vybírat také z nabídky pro zamilované, ty oceníte nejen na Vánoce, ale i třeba již v únoru na Valentýna. Potřebujete-li něco speciálního a zajímavého, můžete také využít akčních týdenních nabídek, které přinesou vždy zcela aktuální služby za atraktivní ceny.

E-shop Holmes Place naleznete na adrese eshop.holmesplace.cz/cs/. Pro více informací o klubech Holmes Place navštivte www.holmesplace.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám