Hlavní obsah

Vyhrajte romantickou večeři a lístky na koncert!

Foto: turetsky.cz

Sbor Michaela TuretskéhoFoto: turetsky.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Světoznámý ruský sbor operních pěvců konečně navštíví i Prahu! Po tom, co jejich velkolepou show viděli diváci po celém světě, bude mít i české publikum možnost zaposlouchat se do známých evergreenů v moderních úpravách. Deset mužů s dokonalými hlasy vystoupí už 9. a 10. února a vy můžete vyhrát lístky na jejich koncert a k tomu i poukázku na romantickou večeři ve dvou!

Článek

Ruský pěvecký sbor Michaela Turetského zbožňují miliony fanoušků po celém světě. Tento chrámový sbor vznikl už v roce 1989. Každý ze zpěváků vystudoval ty nejprestižnější umělecké školy v Rusku a každý z nich je majitelem jedinečného hlasu.

Deset jeho členů se však rozhodlo, že nechce zpívat jen liturgické chrámové písně, a zařadili do svého repertoáru známé evergreeny a začali koncertovat na velkých pódiích. Postupně se vypracovali tak, že vystupovali dokonce i v Kongresu Spojených států ve Washingtonu, v newyorské Carnegie Hall nebo v Izraeli.

Foto: turetsky.cz

Čeká na vás velkolepá show!Foto: turetsky.cz

Písně vynikají působivou kombinací zpěvu a cappella a zpěvu za doprovodu hudby. Každá část vystoupení je jedinečná svou propracovaností, i co se týče tanečních prvků a světelných efektů. Můžete se těšit jak na sborový zpěv, tak i na sóla od zpěváků, kteří dokážou zazpívat profesionálně naprosto cokoliv. Zazní například písně Ave Maria, Jesus Christ Superstar, We Are the Champions, Rigoletto nebo Carmen.

O lístky je neuvěřitelný zájem, a to nejen z řad českých diváků. Do Prahy se chystají i fanoušci z Polska, Německa a Rakouska. Proto jsme pro vás připravili soutěž, ve které můžete lístky na koncert Sboru Michaela Turetského vyhrát. Soutěžíme celkem o 20 lístků, přitom každý z výherců získá dva. A jako bonus ještě přidáme výhercům poukázku na večeři ve skvělé italské restauraci La Festa v hodnotě 500 Kč! Stačí jen, abyste správně zodpověděli soutěžní otázky.

Foto: turetsky.cz

Plakát ke koncertuFoto: turetsky.cz

Sbor Michaela Turetského Kongresové centrum - 9. a 10. února 2009 vždy od 20.00 Lístky k dostání v síti Ticketpro a Goodproduction www.turetsky.cz

Reklama

Související témata:

Načítám