Hlavní obsah

Maličkosti, které ho v posteli rozpálí

Foto: Thinkstock

Nažhavte ho šikovnými sexy vychytávkami!Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpestření milování nemusí být o velkých gestech a drahých nákupech. Mnohdy stačí maličkosti, skoro až detaily, kterými každá „chytrá horákyně“ svede svého muže. Inspirujte se obojkem i korzetem!

Článek

Jaké drobnůstky se dají pohodlně nakoupit třeba přes internet? Co drahou polovičku doslova vyhecuje k představám a aktivitě? Milovnice nevulgárních projevů erotična (a diskrétních nákupů) si přijdou na své!

Něžný obojek s růží

Ozdoby na krk z kůže či krajky, mnohdy doplněné o nějaký romantický prvek typu růžičky, jsou nenásilným a přitom působivým doplňkem podněcujícím mužskou fantazii. Ti, kteří jsou v posteli rádi dominantní, si hned představí, jaký má takový obojek u podřízeného partnera funkci, submisivní partner v něm zase vidí projev nadřazenosti a síly. Takže nejen že taková ozdoba v ceně okolo dvě stě padesáti korun ve druhém vyvolá určité emoce, navíc působí sexy tajemně, čili dává prostor vžít se do role femme fatale. A to si ani nemusíte sundat kabát! Ozdoba se zapíná na suchý zip, je pružná, její utažení lze pochopitelně regulovat.

Korzet Flamenco v rytmu vášně

Muži milují spodní prádlo všeho druhu. I to, které se výborně hodí do společnosti, aniž by kohokoli pobuřovalo. Řeč je o korzetech, to se ví. Pokud budete mít roztouženou náladu, oblečte si nějaký koketnější pod průsvitnou košili a objednejte stůl v romantické restauraci. Ženský šmrnc podtrhne například korzet s ohnivým názvem Flamenco (cena 789 korun). Tvaruje postavu, zdůrazňuje poprsí, je velmi příjemný na nošení, dodává se s kalhotkami. V takovémhle „pouzdře“ vám nikdo neodolá!

Podvazky? Erotický bič!

Ony a další podobné zboží zaznamenalo osmatřicetiprocentní nárůst prodeje, neboť tamní ženy se rozhodly odpoutat své partnery od fotbalového šílenství – sexem. Myslíte, že to zabírá? Podle Sally Williams, devětadvacetileté úřednice z Londýna, určitě. „Můj partner se nemohl večer co večer odtrhnout od televize, tak jsem si koupila pěknou sadu spodního prádla, abych upoutala jeho pozornost. Vypadá to, že se to vyplatilo, ačkoli obvykle je to mnohem těžší, když hraje Anglie,“ svěřila se bulvárnímu deníku The Sun.

Zkrátka kdo vsadí na osvědčenou klasiku, udělá dobře. A v případě podvazkového pásu Diamond za 382 korun to platí dvojnásob. Je elegantní a elastický, jeho popruhy jsou ozdobeny třpytivými kamínky. A materiál? 90% polyamid, 10% spandex.

Ozdoby na bradavky jako překvápko

Až se vám milý zlatý dostane do výstřihu, oněmí nad vaším nápadem. Víte, že existují efektní ozdoby na prsa od Bijoux Indiscrets, a to v různých barvách? Broušené kamínky pospojované téměř neviditelnou sítí jemných silikonových spojek jsou trefou do černého. Bradavka a dvorec se rázem obléknou do jiného kabátu! Produkt je určen spíš drobným, pevným ňadrům. Kamínky je zjemní a podtrhnou jejich přirozenou krásu. Balení se při opatrném zacházení dá použít opakovaně, čili za 199 korun víc muziky.

Kovová pouta s peříčky nadchnou

Stejný výrobce nabízí i náramková kovová pouta ZaZaZu s peříčky spojená řetízkem (329 korun). Na první pohled však jako pouta opravdu nevypadají. Bude překvapen, až mu své sladké tajemství prozradíte! A věřte, že z podobných detailů se vyvíjí velké věci! Stačí jen předvést je s noblesou!

Kterou z těchto sexy drobnůstek si pořídíte?

Reklama

Načítám