Hlavní obsah

Děti prostě Krtka milují!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krteček – tato roztomilá postavička provází ty nejmenší od prvního dětského příboru a talířku, až po boxy a komody pro uložení hraček.

Článek

Termoplechovkys krásnými barevnými postavičkami Krtka a jeho kamarádů ocení děti i maminky. Ty menší lákají barevné obrázky, maminky ocení to, že budou jejich ratolesti dostatečně pít. V horkých letních dnech udrží termoplechovky nápoj osvěžující po delší dobu, dětem se z pítka dobře pije.

Mají své využití nejen na výletech a procházkách, ale jsou výborné i na domácí použití. Například při rýmě a nachlazení udrží déle teplý bylinkový nálev. Jednou z dalších výhod je fakt, že v nestřeženém okamžiku či v zápalu hry děti ze zavřené termoplechovky pití nevylijí a maminky pak nemusí trávit čas úklidem. Vnitřky plechovek jsou z kvalitního nerezu, takže jsou zdravotně nezávadné a vhodné ke každodennímu používání. Také jejich údržba je velmi snadná a rychlá.

Kromě termoplechovek mají v obchodech Orion také klasické termosky ve dvou velikostech. Víčko termosky slouží jako pohárek a vnitřní víčko není pro nalévání třeba vyšroubovat, stačí stisknout jeho střed a termoska je připravena k nalévání nápoje.

Na dětské džusy a limonády jsou výborné i skleněné lahvičky s barevnými víčky a brčkem. Dětem se z nich snadno pije, nedostane se jim dovnitř žádný hmyz, svůj nápoj si poznají podle barevně odlišných vršků. I pohárek s postavičkou Krtka je velikostí a tvarem akorát do dětských ruček.

Krtek baví děti po několik desetiletí. Motivuje je k dojídání svačinky, k ukládání věcí na své místo, vylepšuje jejich pitný režim

Krtek může také děti motivovat k jídlu. U některých to není problém, ale malí nejedlíci se nechají lépe přesvědčit k domácí přesnídávce ve skleničce s barevným víčkem s Krtkem nebo se samolepkou, kde maminka při výrobě označí, kdy a z čeho dobrotu připravila.

Děti Krtka milují

Na hračky, pastelky a jiné výtvarné potřeby, na dětské poklady, plyšáky, omalovánky a časopisy či oblečení jsou skvělé plastové boxy v několika velikostech a provedeních, stejně tak i komody s šuplíky. Děti do nich budou určitě rády vracet všechny věci na své místo. Ozdobí jejich pokojíček krásnými barevnými obrázky z příběhů pana Zdeňka Milera.

Boxy si můžete vybrat uzavíratelné na pevné klipy nebo jen s víkem na zaklapnutí, dají se ale oboje výborně stohovat. Dobře poslouží nejen na ukládání různých věcí, ale také na jejich přenášení. Komody jsou praktické, lehké, hodí se i do vlhkých prostor – koupelen.

Krtek je kamarád, kterého děti dobře znají a mají ho rády

Krtek je prostě kamarád, kterého děti dobře znají a mají ho rády. Moc toho tento tvor s velkýma milýma očima nenamluví, přesto umí rozesmát děti po celém světě a oslovit několik generací.

Krtka či další pomocníky pro domácnost naleznete také na každé, z více než 80 prodejen Orion – český obchod pro domácnost po celé ČR. Proto po zakoupení daného zboží se můžete rozhodnout, zda si je necháte poslat přímo domů, nebo zvolíte odběrné místo co nejblíže vašemu domovu.

Vyzvedni si pomocníky pro domácnost na pobočce Orion

Více informací a nabídku veškerých produktů naleznete na www.oriondomacipotreby.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám