Hlavní obsah

Dieta OXY: 7–10 kg méně za jeden měsíc, bez jojo efektu

O 7 až 10 kg méně za jeden měsíc, bez hladovek a jojo efektu? Je to možné! Takové výsledky mají tisíce žen v Evropě, které vyzkoušely Dietu OXY. Podívejte se, proč funguje a je zdravější než čistě bílkovinné diety.

Článek

Jak byste se cítila, kdybyste za jeden měsíc zmenšila velikost oblečení o jedno číslo? Hezká, sebevědomá a plná sex-appealu. Zmenšení velikosti o jedno číslo odpovídá zhubnutí 7 kg. Tolik shodí ženy, které dodržují Dietu OXY – a proto byla označena za nejúčinnější dietní plán v Evropě. Podívejte se, co o Dietě OXY říkají ženy z Berlína:

Dieta, která vám zaručí vosí pas – bez jojo efektu a hladovění!

Zhubnout není umění. Vystačí méně jíst a více cvičit. Ale takový přístup nefunguje… Hladovíte, jídlo vám nechutná, a když už máte dost, rychle se vrátíte ke starým návykům a objeví se jojo efekt.

Dieta OXY je opakem výše uvedených problémů:

  • je chutná -
  • zdravá -
  • levnější než práškové bílkovinné diety -
  • a díky tomu vás nebude nikdy nudit -

Jak může chutnat tvé hubnutí s Dietou OXY? Podívej se!

Řekněte NE dietám s příliš vysokým obsahem bílkovin

V Česku tyto diety pořád převažují, i když v mnoha zemích Evropy jsou už dávno historií.

Pokud je také dodržujete, zamyslete se: měla byste odvahu užívat desetinásobek předepsaných léků od lékaře? Zvýšený příjem bílkovin je jako předávkování se léky – a má vedlejší účinky. Např. známý lékař John McDougall říká: „Bílkovinné diety vyplachují z kostí vápník, čímž se kosti stávají křehké a náchylnější na zlomeniny.“

Dieta OXY si zakládá na vyvážených proporcích sacharidů, bílkovin a tuků, a proto je hubnutí s touto dietou jak účinné, tak i zdravé.

Máš počítač, tablet nebo telefon? Dietu OXY budeš mít pořád u sebe!

A co více, Dieta OXY zohledňuje klíčové pravidlo

Tuk se spaluje za přítomnosti sacharidů. A to znamená, že diety chudé na sacharidy v podstatě nemají šanci na úspěch! Proto vám Dieta OXY dodává – na základě vaší váhy a výšky – tolik sacharidů, kolik je potřeba ke zdravému spalování tuků. Efekt: je to nejzdravější a nejúčinnější dieta v Evropě.

Začněte s Dietou OXY ještě dnes a stihnete do léta zmenšit velikost oblečení o jedno číslo

Dieta OXY rychle a zdravě zaručuje efekty, a proto budou letošní letní pláže patřit vám – stihnete zmenšit velikost oblečení. Zjistěte více o Dietě OXY: Můžete za ni zaplatit bankovním převodem nebo kartou on-line, ale také dobírkou. Dostanete aktivační kód a po jeho zadání obdržíte přístup k webovému rozhraní s vaším inteligentním dietním plánem, dostupným z každého mobilu nebo počítače.

Reklama

Načítám