Hlavní obsah

Dojme vás. Víme, co si přeje princ George (4) k Vánocům

Foto: Profimedia.cz

princFoto: Profimedia.cz

Reklama

Pravidelná dávka roztomilosti! To se nám alespoň vybaví, kdykoliv vidíme malého prince George. Tentokrát zaúkoloval svého otce Williama, aby poslal jeho vánoční přání Santa Clausovi. Ten nic neposílal, ale ve Finsku, kde byl na státní návštěvě, ho rovnou předal z ruky do ruky tomu nejpovolanějšímu. A my víme, o co si čtyřletý princ napsal!

Článek

Co si asi tak může přát čtyřletý chlapec? A je v tom nějaký rozdíl, pokud jde o třetího v pořadí následníka britského trůnu? Kdo by čekal, že malé princátko si přeje hračky vyšší hodnoty, nebo snad takové, které jsou pro „normální smrtelníky" nedosažitelné, pak by se mýlil. Při oficiální královské návštěvě v Helsinkách ve Finsku předal princ William Santa Clausovi ručně psaný dopis od malého prince se seznamem jeho přání. „Jak jsem vás viděl, věděl jsem, že vám musím předat tento dopis. Nepřeje si toho mnoho, tak snad by mohl s tou žádostí uspět," oslovil princ William (35) na ulici Santa Clause.

Foto: Profimedia.cz

Jakmile viděl princ William na ulici v Helsinkách Santa Clause, vzpomněl si na dopis, co dostal od syna a předal mu hoFoto: Profimedia.cz

Že si toho nepřeje mnoho, je trochu nadnesené. Malý princ by si totiž přál pod stromečkem najít jen jednu jedinou věc. A tou je policejní auto. Chlapeček zároveň nezapomněl v předepsaném dopise zakroužkovat, že byl celý rok hodný, tudíž si dárek skutečně zaslouží.  Z fotky níže je patrné, že ačkoliv mohl vyplnit až pět různých darů, napsal si pouze ten jeden jediný. Je jasné, jak moc mu záleží, aby pod stromečkem našel zabalené právě toto autíčko. No, snad budou jeho prosby vyslyšeny! Už jen proto, jak krásně to ve svých čtyřech letech napsal.

Foto: Profimedia.cz

Na dopise je vidět, že si malé princátko přeje policejní vůz Foto: Profimedia.cz

Princ William byl na krátké, pouze dvoudenní návštěvě Finska, odkud i komentoval zasnoubení svého bratra. Měl z něj obrovskou radost. „Já osobně jsem velmi šťastný, hlavně proto, že mi konečně přestane vyjídat ledničku," řekl novinářům. Je vidět, že smysl pro humor se u nich v rodině dědí. Což, ostatně, vidíme občas i v rošťáckém pohledu malého prince George.

A co si přejí vaše děti?

Reklama

Načítám