Hlavní obsah

Dokonalá dvojka: Zimní trendy pro psy i jejich majitelky

Foto: PH888, Shutterstock.com

Foto: PH888, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Listopadové počasí jasně předestírá, že zima už je opravdu za rohem. Ještě než ale ve městech napadne první sníh a mráz pokreslí okenice ledovými výtvory, vybavte své čtyřnohé přátele praktickým oblečením. Co nesmí letos chybět v garderobě vašeho psího společníka?

Článek

Oblečení, které pejsky zaručeně zahřeje i v minusových teplotách, plní svůj účel hlavně u plemen, jež nepocházejí z arktických oblastí. Aljašský malamut neocení péřový kabát tolik jako mexický naháč nebo malá čivava. Jste majitelkou krátkosrstého mazlíčka? Pak se vám bude hodit inspirace na nákupy. A nezapomeňte ani na sebe, na procházce vám to může dokonale ladit. Psí móda totiž kopíruje aktuální trendy pro ženy!

Stylová péřovka

Pokud vám objemný kabát připomínající spací pytel ještě nevisí ve skříni, je na čase si ho pořídit. V kurzu totiž bude i letos. S tímto kouskem sice získáte opticky pár kil navíc, ale zima se vám vyhne obloukem. Péřovka v slušivém olivovém odstínu nesmí chybět ani věčně zmrzlým pejskům!

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát Marc O'Polo, 6790 Kč; 2. tenisky Converse, 2790 Kč; 3. kalhoty Tally Weijl, 799 Kč; 4. mikina Levi's, 1499 Kč; 5. nepromokavá kombinéza Puppia (prodává Luxury Dog), od 2150 Kč; 6. kabelka Zara, 999 KčFoto: Archiv firem

Pastelově růžové tóny

Pohodlnou módu na doma letos užili všichni mnohem víc než šaty na večírek či kostýmek do práce. V úpletových kalhotách a roztomilé mikině můžete sledovat oblíbený seriál a zateplené pantofle se budou hodit, až půjdete s podobně vyšňořeným pejskem na krátkou procházku kolem domu.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. mikina Shein, 395 Kč; 2. boty Crocs (prodává Urbanlux), 1669 Kč; 3. úpletové kalhoty Bershka, 329 Kč; 4. náhrdelník P D Paola (prodává Fashion Planet), 1549 Kč; 5. mikina FuzzYard (prodává Dogtown), od 650 Kč; 6. psí obojek a vodítko Pet Artist (prodává Wanted Dog), od 629 Kč za sadu včetně gravírováníFoto: Archiv firem

Teddy kabátek

Modely evokující beránčí srst mohou nosit i domácí mazlíčci. Plyšová kombinéza pro psy bude skvěle ladit s vaším teddy kabátkem a béžovými sněhulemi. Pamlsky i igelitové sáčky potřebné při venčení můžete elegantně schovat do obyčejné ledvinky.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát Hollister (prodává About You), 2599 Kč; 2. sněhule Esprit, 2299 Kč; 3. kalhoty s.Oliver, 1999 Kč; 4. svetr H&M, 999 Kč; 5. plyšový overal Puppia (prodává Luxury Dog), od 1890 Kč; 6. ledvinka Mango, 599 Kč Foto: Archiv firem

Domácí pohoda

Máte v plánu strávit víkend válením na gauči? Outfit složený z tepláků a heboučké mikiny je pro váš program jako stvořený. Čepici a zateplené válenky oceníte, až se půjdete na chvilku vyvětrat ven. A svému čtyřnohému parťákovi neodepřete roztomilou mikinu s bambulí.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. mikina F&F, 499 Kč; 2. válenky Designshoes, 1299 Kč; 3. tepláky House, 399 Kč; 4. čepice Wittchen, 379 Kč; 5. mikina s kapucí Milk & Pepper (prodává Pet Amour), 1499 Kč; 6. psí obojek Hunter (prodává We Love Dogs), od 1075 KčFoto: Archiv firem

Šedobílá varianta

Psí obchody mají ve svém sortimentu opravdové vychytávky. Narazit můžete třeba i na pletenou čepici! Takřka stejnou seženete v oddělení pro dámy. Zbytek kompletu slaďte do jemných tónů šedé a bílé.

Foto: Archiv firem

Na foto: kabát C&A, 3948 Kč; 2. tenisky Hispanitas (prodává Eobuv), 3744 Kč; 3. kalhoty Noisy May (prodává Zoot), 529 Kč; 4. svetr Gate, 278 Kč; 5. čepice pro pejsky Milk & Pepper (prodává Pet Amour), 699 Kč; 6. dámská čepice Kama, 890 KčFoto: Archiv firem

Zimní motiv  

Norský vzor je potisk, který se pravidelně objevuje v zimních kolekcích a ani letos tomu nebude jinak. Vyzkoušejte jej třeba na šatech s rolákem a pejskovi rovnou objednejte svetr se stejným motivem. Pokud se váš mazlíček rád nosí v tašce nebo často cestujete, nezapomeňte ani na kabelku, kde mu bude příjemně i útulno.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát COS, 4600 Kč; 2. boty Jenny Fairy (prodává CCC), 899 Kč; 3. kabelka pro psa Cloud7 (prodává Dogg), od 5399 Kč; 4. šaty Lindex, 999 Kč; 5. svetr pro psa Lindex, 399 Kč; 6. rukavice Kama, 490 Kč Foto: Archiv firem

Reklama

Načítám