Hlavní obsah

Dokonalé lůžkoviny na zimu? Víme, které to jsou!

Foto: Violet Moon

rodinnebaleni.czFoto: Violet Moon

Teplým dnům už pro tento rok definitivně odzvonilo, a proto jsou tu naše tipy na zimní lůžkoviny.

Článek

Zima se nezadržitelně blíží a nastává čas vytáhnout teplé oblečení, nebo dokonce lůžkoviny, které jsou pro chladnější měsíce jako stvořené. Vynikající termoregulační vlastnosti a snadno udržovatelný materiál jsou přesně tím, co v tomto období oceníme. A co by nám v zimě nemělo chybět? Čtěte dál a dozvíte se víc!

Foto: Violet Moon

Přehoz na postel Alone 1Foto: Violet Moon

Flanelové povlečení: klasika, která nezklame

Dáváte přednost přírodním materiálům? Pak si zaručeně pořiďte flanelové povlečení, jež se vyrábí ze 100% bavlny. Flanel je pro chladnější část roku jako stvořený právě díky své hřejivosti, kromě které vám nabídne také prodyšnost, savost a vynikající odolnost vůči opotřebení.

Foto: Violet Moon

Povlečení mikroplyš Lýdie – šedáFoto: Violet Moon

Sametově hebký mikroplyš

Už jste slyšeli o mikroplyšovém povlečení? Jak už sám název napovídá, jedná se o materiál, který se svým povrchem podobá heboučkým kožíškům plyšových hraček. V tomto povlečení vám zima zaručeně nebude, a to ani v případě, že si ložnici v zimě příliš nevytápíte. Pokud budete chtít své lůžko zútulnit k dokonalosti, nezapomeňte na mikroplyšové prostěradlo. Zajisté potěší i fakt, že je údržba mikroplyšových lůžkovin velice snadná, protože tento materiál velmi rychle schne a nemusí se žehlit.

Foto: Violet Moon

Přehoz na postel Šárka lila 220 × 240 cmFoto: Violet Moon

Nesmrtelná froté prostěradla

U hřejivých prostěradel ještě chvíli zůstaneme. Nesmíme totiž opomenout materiál, který je hojně využívaný v mnoha českých domácnostech. Froté prostěradla jsou jedním z nejvíce využívaných lůžkovin, a to zejména díky hřejivému povrchu a spolehlivé absorpci tekutin.

Hřejivé přehozy na postel

Přehoz na postel je zkrátka pomocník k nezaplacení. Můžete jej využívat, pokud neradi stelete, nebo jako druhou přikrývku, pokud je vám právě zima. Na chladnější měsíce i v tomto případě můžete zvolit již zmiňovaný mikroplyš a určitě se také hodí kožešinové luxusní deky, které kromě mimořádné hřejivosti dodají celé místnosti nádherný vzhled.

Rádi byste si některý ze zmiňovaných produktů zakoupili? Pak navštivte internetový obchod RodinneBaleni.cz.

Načítám