Hlavní obsah

Dokonalý pár

Reklama

Řekla jste ano panu božskému a teď už zbývá „jen“ naplánovat den D a ladit detaily. Nechte se inspirovat naším stručným průvodcem a vyberte si dokonalé svatební střevíčky.

Článek

Zkuste si odpovědět na následující otázky, abyste našly ty pravé.

1. Protančíte celou noc?

Vyzkoušejte technologii Baťa Insolia, která byla vyvinuta speciálně pro ženy, které milují podpatky. Střih je designován tak, aby přenesl váhu ze špičky na patu. Insolia má navíc speciálně navržený stabilní podpatek.

2. Milujete vysoké podpatky?

Pokud je vaše odpověď ano, pak si zamilujete sofistikovaný model lodiček s prodlouženou špičkou a na stiletto podpatku. Stiletto je absolutně nejelegantnější design podpatku a prodlouží vám postavu nejméně o deset čísel.

3. Nedáte dopustit na nízké pohodlné lodičky?

Elegance a klasika se snoubí v lodičkách na nízkém podpatku se sponou se zlatým detailem. Pokud milujete pohodlnou obuv a nejste zvyklá chodit na podpatcích, tyto lodičky si oblíbíte.

4. Mají vaše šaty jednoduchý střih a nejsou příliš dlouhé?

Zvolte tzv. sling-back lodičky, které se vyznačují volnou patou a jsou opravdu velmi pohodlné. Pokud ovšem máte dlouhé šaty, vyberte si raději klasické střevíčky, sling-back lodičky by se vám totiž mohly zamotávat do látky.

5. Dáváte přednost koženým botám?

Kožené lodičky jsou opravdu dobrou investicí. Jsou mnohem pohodlnější a noha se v nich tolik nepotí. Navíc déle vydrží.

Extra 6. Co si obuje ženich?

Ženich neudělá chybu, když si obuje klasické kožené polobotky v Oxford stylu. Pro speciální příležitosti je ideální svršek v černé lakované variantě.

Tip: nezapomeňte boty před dnem D vyzkoušet a pořádně se v nich projít.

Reklama

Související témata:

Načítám