Hlavní obsah

Drobnosti, které ženy na svých mužích prostě milují!

Foto: Thinkstock

Může to být cokoli. Hláška, gesto, nějaký drobný zlozvyk. Ale přesně to na svém muži milujeteFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milujete ho se vším všudy! Pro jeho povahu, charisma, prostě proto, jaký je. Přesto má jistě váš partner nějakou drobnost, bez níž by to nebyl on, a pro kterou ho zbožňujete. Co je to?

Článek

Může to být cokoli. Oblíbená hláška, typický úsměv nebo nějaká drobná fyzická nedokonalost. Prostě něco, co má jen ten váš chlap a žádný jiný. Něco, co ho opravdu vystihuje, a vy to milujete. Takhle to mají naše čtenářky.

Úsměv je základ

V anketě, kterou jsme uspořádali na našich facebookových stránkách, snad každá čtenářka zmiňovala úsměv či smysl pro humor. Ale není úsměv jako úsměv. „Mě manžel vždycky dostane na svůj provinilý úsměv. Když mě něčím naštve a já soptím, kření se takovým zvláštním způsobem, dělá smutný psí oči a skoro to vypadá, jakoby sklopil uši. Vypadá jak baset před utracením. A to mě totálně rozseká a vždycky mě to rozesměje, a naštvání je pryč,“ popisuje pětatřicetiletá Martina.

Schopnost ženu rozesmát za jakékoli situace se prostě cení. „Někdy je to k vzteku, protože se na něj opravdu zlobím, a než přijde, jsem pevně rozhodnutá dát mu jeho prohřešek pořádně sežrat. Jenže jako by to vycítil, jakmile vkročí do dveří, začne si z toho utahovat. Jde do kuchyně a nabízí mi různé náčiní, že si mám vybrat, čím ho chci sprovodit ze světa, případně na dvorku rovnou pokládá hlavu na špalek,“ říká třicetiletá Katka.

Foto: Thinkstock

Úsměv je základ, na tom se shodla většina čtenářekFoto: Thinkstock

Fyzické (ne)dostatky

Trápí vašeho muže nějaký fyzický nedostatek či kuriozita? Může být klidný, nejspíš je to věc, kterou na něm zbožňujete. Alespoň to naznačují odpovědi našich čtenářek. „Můj muž má mezírku mezi předními zuby, celkem velkou, takže podle dentistů či obecných měřítek je to určitě fyzický nedostatek. Jenže já to mám na něm hrozně ráda. Když se usměje, je to dokonalé, prostě je to on. Navíc to po něm zdědil i syn, a když se na mě zubí oba, je to super,“ směje se třiatřicetiletá Lenka.

Podobně to má i Veronika. „Miluji jeho oči a křivé prsty na nohou. Všechno to zdědila naše dvě tříměsíční zlatíčka, takže ho mám pořád na očích, i když je třeba zrovna v práci,“ popisuje Veronika L. A čtenářka Jana K., která je za svého muže vdaná 25 let, zase obdivuje zátylek svého chotě. „Když si odhrne vlasy, má tam takovou velmi jemnou kůži,“ dodává.

Foto: Thinkstock

Je jedno, o jakou drobnůstku jde, hlavní je, že svého muže prostě milujeteFoto: Thinkstock

Pánské speciality

Je tu ale i kategorie, kterou nelze tak jasně zaškatulkovat. Prostě nejrůznější specialitky vašich mužů. „Já na svém partnerovi miluji, že si pere ponožky. No není zlatý?“ svěřuje se Blanka V. Hani F. zase tvrdí, že má doma takového Ferdu mravence. „Obdivuji ho za to, jak umí všechno spravit. Počítač, pračku, lednici i auto,“ vyjmenovává Hani.

To Iveta je poněkud pragmatická, ale my jí rozumíme. „Nejvíc na svém partnerovi miluji, když má trochu vypito. To si můžu koupit, co chci, ať to stojí, co to stojí,“ směje se Iveta.

A co milujete na svém muži vy?

Reklama

Načítám