Hlavní obsah

Editorial: Kam ty věci pořád mizí?

Foto: Greta Blumajerová

V redakci řádil šotek, z něhož se nakonec vyklubala fotografka GretaFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Minulý týden jsme v redakci zápasili se sklerózou. Nejdřív to vypadalo na sklerózu kolektivní – ztratily se jedny z náhradních klíčů od kanceláře, a nikdo z nás netušil, kde skončily.

Článek

Hledali jsme tři dny. Michal napsal několik e-mailů, v nichž kolegyně vyzval, aby hledaly ještě intenzivněji. Dokonce došel až ke mně a požádal mě, abych si pořádně prohlédla svůj stůl, což bylo – vzhledem k množství papírů a dalších věcí, které mám na stole – dost odvážné :-). Nicméně ani já jsem klíče neztopila.

Třetí den navrhla Renata, abychom otočili hrnek dnem vzhůru, že pak klíče určitě najdeme. No, podobné návrhy dvakrát nemiluji, ale situace byla zoufalá, a tak jsme otočili hrnek dnem vzhůru. Čtvrtý den přišla fotografka Greta, úplně rudá obešla kancelář a všem věnovala sušenku. Pak se nadechla a vypálila: Strašně se všem omlouvám, klíče byly mezi foťákama v mé kabele!

Foto: Marie Bartošová

Nevíte, v čem vyrazit do práce? Inspiraci můžete načerpat v dnešním módním článkuFoto: Marie Bartošová

Jsem si jistá, že hrnek je v tom nevinně, ona je Greta trochu roztržitá :-). Každopádně svým kouskem vyprovokovala sdílení historek na téma ztrácení věcí. A některé byly neuvěřitelné! Začali jsme zvolna. Já běžně zapomínám, v které ulici jsem předcházející den zaparkovala. Hned několik z nás se vyděsilo, že někde zapomnělo klíče od auta, přestože jsme v něm zrovna svištěli po silnici. Totéž telefon. Kde mám sakra telefon, potřebuju napsat zprávu! Aha, já z něj zrovna telefonuju…

Foto: archiv redakce

Jsme rádi, když Michal vaří. Tentokrát se pustil do řízků, které doplnil o domácí hranolky, o něž se ovšem odmítl dělit! Souboj o kus žvance nakonec samozřejmě prohrál, ale napsat pro vás dnešní článek naštěstí stihl :-)Foto: archiv redakce

Další historka se vyprávěla o pánovi, který tak dlouho hledal své brýle, až je našel v lednici – konkrétně v hrnci s čočkovou polévkou. Spadly mu do ní, když ji vařil. Renata se zase jednou zhádala s přítelem, jestli na parkovišti zaparkovali v uličce označené jako Gulášová, nebo Houbová. Ostrou hádku utnul až nález vozu v ulici Rajská.

A proč o tom píšu? V sobotu 1. června je Den dětí. Tak na něj nezapomeňte! :-) Inspiraci na pěkné dárky najdete už v našem zítřejším nákupním průvodci.

Přeji vám příjemný týden!

Reklama

Načítám