Hlavní obsah

Editorial: Letošní apríl? Bavili jsme se! A vy?

Foto: Greta Blumajerová

Snad vás naše aprílové články aspoň trochu pobavily :-)Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Ráda bych se ještě jednou vrátila k letošnímu aprílu a vyjasnila pár věcí, které vás v diskusi zaujaly. A ano, většina se týkala fascinující proměny Ivy Kubelkové! :-)

Článek

I letos jsme zůstali věrni tradici a aprílové vydání trochu upravili. Mám k tomu pár poznámek. Předně bych ráda poděkovala slečně Marice, která se kvůli nám v silonkách a lodičkách prodírala lesem, aby spolu s Michalem našla ten nejlepší posed a proměnila ho ve své letní sídlo :-).

Stejně tak musím poděkovat naší redakční kolegyni Kátě, která se zhostila úlohy paní Kateřiny zápolící s nepřátelsky naladěnými kuchyňskými pomůckami. U výsledných fotek jsme se všichni královsky bavili – nejvíc ovšem ti, co slyšeli, jaké zvuky Káťa při focení vydávala, aby se patřičně „vložila“ do role nedůvtipné blondýny :-). Děkuji i Klárce, která se špinavým nádobím obíhala okolní popelnice.

Foto: Archiv redakce

Michal se projevil jako pravý gentleman a Marice s vybavováním jejího letního sídla ochotně pomohl!Foto: Archiv redakce

Pak tu mám jedno upozornění týkající se článku Fenomenální dieta pro každého: Místo boxu trocha koksu!. Samozřejmě jsme si vědomi zákonů týkajících se šíření toxikománie – dobře je známe. A jsme si také jisti, že naše čtenářky a čtenáři rozpoznají nadsázku :-). Dost jsme se v redakci nasmáli i nad články obou Lucek, které psaly o šokujícím výzkumu mapujícím mužskou duši a sexuálních polohách pro opravdu, ale opravdu zdatné milence. Pro ty z vás, které zmátly rozdílné předpovědi v dubnovém tarotoskopu a našem katastrofickém horoskopu na duben, mám jednu radu: Věřte prosím tarotům!

Foto: Greta Blumajerová

Michal se pak v redakci ladil na aprílovou notu za vydatné pomoci Dragouška :-)Foto: Greta Blumajerová

A pak je tu Iva Kubelková :-). Skvělá profesionálka se smyslem pro humor a schopností udělat si srandu sama ze sebe. Byla nesmírně ochotná, a navíc předvedla parádní herecký výkon. Proto bych jí na tomto místě chtěla ještě jednou poděkovat, že s námi do tohohle praštěného nápadu šla. A na závěr mám jednu dobrou zprávu pro ty z vás, které zklamalo, jak Iva vypadá bez make-upu. Ujišťuji vás, že nenalíčená vypadá stejně dobře jako nalíčená, což jste bohužel posoudit nemohli. Na našich fotkách „před“ byla totiž opravdu hodně namaskovaná :-).

Foto: Michal Snížek

Náš dream team spolu s úžasnou Ivou!Foto: Michal Snížek

Přeji vám příjemný víkend!

Reklama

Související témata:

Načítám