Hlavní obsah

Editorial: Máme pro vás nové fotogalerie

Foto: Greta Blumajerová

Prohlížení fotek vás už brzy bude bavit!Foto: Greta Blumajerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Návštěvy, módní speciály, proměny nebo složitější kuchařské postupy. To jsou články, u kterých fotogalerie prakticky nemohou chybět. Slibovali jsme vám, že je zlepšíme. A brzy to přijde!

Článek

Díky diskusím pod editorialy či samotnými články dobře víme, kde bychom se občas mohli zlepšit. Jedním z míst, které vám, zdá se, tak úplně nevyhovovalo, byly fotogalerie. Proklikli jste se až dovnitř, chtěli jste vidět fotky na celý monitor a... ouha, někdy byly snímky tak velké, že jste viděli buď jen hlavu a trup modelky, anebo nohy a boty, zato jaksi bez hlavy...

Foto: Marie Bartošová

V pondělním módním článku jsme se zaměřili na detailyFoto: Marie Bartošová

Ale protože se rádi zlepšujeme, a to především kvůli vám, už tento týden získají fotogalerie novou podobu. V ní se vám nově veškeré fotografie v galerii nejprve ukážou jako jakési pexeso, mozaika. Z miniatur si vyberete, kterou fotku chcete zvětšit, a ona se vám po kliknutí objeví v nejvyšší možné velikosti – samozřejmě přizpůsobená tak, aby se vám na monitor perfektně vešla. Celá! Chcete vidět další snímky? Použijte šipky v levém horním rohu.

Foto: Marie Bartošová

Paella, to je to, oč poběží ve středečním receptovém speciálu. Naučíme vás jí krok za krokemFoto: Marie Bartošová

My jsme z nové podoby galerií v redakci nadšení. A těšíme se, co na ně řeknete vy. Už tento týden!

P. S.: Chystáme pro vás i další novinky, ale ty si necháme zase na příště, ano?

Načítám