Hlavní obsah

Editorial: Máme pro vás valentýnská přání i odměny!

Foto: Greta Blumajerová

Když je svatého Valentýna, máme pro vás také dárekFoto: Greta Blumajerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavíte Valentýna? Nesnášíte Valentýna? Málokdo má ke svátku zamilovaných jiný vztah, než jsou tyto dva. V příštích dnech si na ProŽenách přijdou na své oba tábory :-).

Článek

Pokud Valentýna slavíte, máme pro vás hned několik překvapení. Od středy 13. února budete moci svému partnerovi nebo komukoli, kdo je vám drahý, poslat z našich stránek valentýnské přání. Podobně jako u pohlednic vánočních a novoročních si budete moci vybrat z několika motivů.

Foto: Jakub Jurdič

Michala Snížka moc baví péct zákusky se sněhem :-)Foto: Jakub Jurdič

K pohlednicím se váže také naše soutěž – čtyři čtenářky nebo čtenáři, kteří pošlou nejvíc přání, od nás dostanou dárky! Těšit se můžete na originální kabelku Candy vyrobenou z recyklovaných materiálů, vysoušeč vlasů s ionizací značky Eta, keramicko-turmalínovou žehličku na vlasy Colorino, skleněnou láhev ReTap, vlasové wellness ošetření Philip Martin´s nebo knížku Řeč těla lásky od Allana a Barbary Peasových (fotky výher najdete ve fotogalerii). Takže – čím víc lidí máte rádi a chcete jim popřát, tím lépe pro vás! :-).

Foto: Marie Bartošová

Na pátek pro vás připravujeme trochu netradiční styling. Inspirovaný barokem!Foto: Marie Bartošová

Kromě pohlednic a soutěže pro vás chystáme i valentýnskou módní proměnu, tipy na romantické doplňky do bytu, skvělý jahodový valentýnský dort a navrch článek o tipech na sexy dárky, které ale můžete bez obav otevřít i před dětmi.

A pro ty, kterým svátek zamilovaných nic neříká, mám dobrou zprávu – každý den u nás najdete spoustu článků, v nichž nebude o Valentýnu ani slovo :-).

Přeji vám úspěšný týden!

Načítám