Hlavní obsah

Editorial: Na plnění snů není nikdy moc brzy

Foto: Ondřej Hošt

Naděje umírá posledníFoto: Ondřej Hošt

Reklama

Minulý pátek jsem byl na pohřbu kamaráda. Zdrcené tváře přítomných, slzy, nářky a prázdné pohledy byly o to silnější, že dotyčnému bylo sotva šestadvacet let. Sakra, nepřišla ta zubatá brzy? Stihl, co chtěl? Těžko.

Článek

Přemíra mladých lidí v chladném kostele bohužel nikdy nevěstí nic veselého. Sudé počty bílých růží, ležících pod velkou smějící se fotkou, jen dokreslovaly fakt, že dotyčný měl na život opravdu málo času. Smrt přišla náhle stejně jako zpráva o ní. Nebyl těžce nemocný, žádná autonehoda ani cizí zavinění. Prostě se jednoho „krásného“ dne neprobudil.

I já jsem v tom truchlícím davu stál a měl jsem strach. Co když tam příště budu ležet já? Člověk má milion přání a snů, která do nekonečna odkládá. Teď ještě není vhodná doba, nemůžu z práce jen tak zmizet, a vlastně ani peněz moc nemám… Prostě později. Znáte to? Já myslím, že až moc dobře. Jenže co když to později nepřijde?

Foto: Marie Bartošová

Proti špatné podzimní náladě můžete bojovat třeba i krásnou módou: Dnes jsme pro vás připravili speciál o kožešinových vestách!Foto: Marie Bartošová

Určitě v koutku duše skrýváte přání, které až tak nereálné není a můžete si ho splnit bez dlouhých odkladů. Teď. Hned. Zítra. Prostě ne za rok.

Já už jsem s tím tak trochu začal. Zašel jsem za šéfcukrářkou Karolínou Koncincovou, aby mě naučila, jak bezchybně pokrýt dort čokoládovou polevou. Podívat se na to budete moct už v zítřejším článku.

Už od září spolu s redaktorkou Blankou Kubíčkovou a profesionálními trenéry a kouči také plníme sny našim třem čtenářkám, které touží po štíhlejších postavách. Zrovna dnes se s vámi podělily o dietní recepty, které jim opravdu chutnají.

A Markétu, další naši čtenářku, jsme zase na den proměnili v hvězdu Kim Kardashian včetně outfitů, které nosí. Na to si však budete muset počkat až do čtvrtka.

Foto: Marie Bartošová

Ve čtvrtek se můžete těšit na čtenářku proměněnou v opravdovou hvězdu!Foto: Marie Bartošová

Týden nám, pravda, začal nějak smutně. Přeju nám všem, ať jsou veškerá splněná přání milionová (a to teď opravdu nemluvím o penězích) a ať na ně máme co nejvíce času. Tím spíš, že nás tento týden ještě čekají Dušičky.

Držte se!

Reklama

Související témata:

Načítám