Hlavní obsah

Editorial: Novinky? Logo i soutěž pro vaše děti!

Foto: Greta Blumajerová

Máte doma malého komedianta? Natočte ho a vyhrajte pro něj balíček hraček!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Sledujete rádi naše videa? Nebo ještě lépe – máte doma dítko, které by si v podobném videu mohlo střihnout hlavní roli? Potom byste neměli minout naši novou soutěž!

Článek

Videa, v nichž vystupují děti, patří na ProŽeny.cz k těm nejoblíbenějším – konkurovat jim mohou jen obzvlášť roztomilá zvířátka :-). Vzpomeňte třeba na Danečka, který rozjel tatrovku obzvlášť vypečeným způsobem, nebo na malého raubíře, který venčil hodného psa. Oblíbená jsou i videa, v nichž účinkují „naše“ děti – třeba to s výrobou měsíčního písku.

Teď se k nim může přidat i váš potomek a stát se hvězdou internetu! Dělají vaše děti skopičiny, kterým se směje celá rodina? Mají nacvičený nějaký opravdu zábavný kousek? Natočte s nimi vtipné a originální video a pošlete nám ho! Redakce postupně vybere šest nejlepších, která v dubnu a v květnu zveřejníme.

Trojice autorů, jejichž videa nasbírají nejvíce zhlédnutí, vyhraje balíčky od společnosti Dedra plné hraček pro děti! Najdete mezi nimi například Plyšový útes se zvířátky, Kouzelnou pěnovou plastelínu, Kuchyňské centrum pro holky nebo sportovní auto na bezdrátové ovládání pro kluky.

Pravidla soutěže najdete zde. A ještě jednu novinku pro vás dnes máme – nové logo! To staré nás věrně provázelo víc než sedm let. Za tu dobu se změnilo mnohé, včetně designu našich stránek, který je teď mnohem přehlednější a modernější. A právě s ním bylo třeba logo sladit. Snad se vám bude líbit!

Přeji vám příjemný (doufejme, že už opravdu jarní) týden!

Reklama

Související témata:

Načítám