Hlavní obsah

Editorial: O čem pořád psát? Někdy to za nás vymýšlí život

Foto: Greta Blumajerová

Po dobrých tématech je v redakci velká sháňka!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Na ProŽeny.cz pro vás každý den připravujeme minimálně osm článků. Pro redaktory je tak daleko největším strašákem pondělní dopoledne – čas, kdy musí navrhovat nová témata.

Článek

Týden po týdnu, měsíc po měsíci, rok po roce musí vymýšlet další a další náměty z oblastí, které mají na starosti. A právě kvůli tomu tady vypuká nejvíc krizí. O čem mám psát? Vždyť už jsem o všem psal/la?! Kam mám pořád chodit na nové náměty?

Naštěstí se tu hroutíme na střídačku – když běduje Eva, ostatní jsou celkem v pohodě. Koncem jednotlivých sezon je na prášky Jana F., která už se nemůže dočkat dalšího módního cyklu: „Vždyť už jsem úplně všechno o zimních trendech napsala!“ lamentuje tu.

Všechny krize byly zatím překonány, často za asistence kolegů, kamarádů a příbuzných, kteří ze sebe vysypali pár nápadů, o čem by si rádi přečetli :-). Někdy pomůžete i vy, naši čtenáři, a pošlete nám zajímavé téma, tip, na co bychom se mohli zaměřit. A jindy prostě holt musíme hodit do placu vlastní strasti :-).

A tak si dnes můžete přečíst článek o tom, jak odstranit prach a špínu z elektrospotřebičů, což je věc, se kterou doma zápasím já :-). Ve středu si zase vzpomeňte na Michala – budoucího majitele dřevostavby, který vášnivě vymýšlí další a další témata, týkající se tohoto čím dál oblíbenějšího stavebního stylu. Ve středu vyjde článek o krásných dřevostavbách, které v posledním roce vyrostly v sousedních zemích.

A na pátek je naplánovaný text, který vymyslel Michal a k jehož obsahu jsme přispěli oba – je o divokých stravovacích změnách, ke kterým většina z nás čas od času přistoupí, protože doufá, že zhubne, zbaví se únavy nebo pročistí tělo. Dozvíte se z něj, jestli je dobrý nápad zahltit tělo ovocem a zeleninou (a na to jsem opravdu zvědavá :-)), nebo jestli průběžným celodenním ukusováním různých zdravých svačinek opravdu naberete svalovou hmotu (jak se o to pokouší Michal :-)).

Zajímá vás nějaké téma, o kterém jsme ještě nepsali? Napište nám o něm! Naše redaktorky vám budou opravdu vděčné :-).

Přeji Vám příjemný týden

Reklama

Související témata:

Načítám