Hlavní obsah

Editorial: O mužích jen dobře?

Foto: Greta Blumajerová

Mužské „odlišnosti" jsou občas docela zábavné, nemyslíte?Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už skoro 20 let nežehlím. Nesnáším to. Taky nemám ráda předvánoční tlačenice v obchodech, takže obvykle nejpozději počátkem listopadu emigruji se svými nákupními choutkami na internet. Ovšem – co jsou mé antipatie proti těm mužským?

Článek

Až na zvláštní výjimky muži také nežehlí. Rozumím jim. Ani úklid nemilují, čemuž taky rozumím, i když zatím neznám žádnou ženu, která by tento odpor dovedla tak daleko jako jeden z mých kamarádů. Dnes je z něj manžel mé dobré kamarádky, která nikdy nezapomene na jednu z prvních nocí v bytě svého drahého.

Ráno vstala a rozhodla se, že připraví snídani. Při prolézání skříněk v kuchyni ji nejprve varoval podezřelý zápach, aby vzápětí odhalila i zdroj – několik týdnů staré nádobí nacpané v jedné ze skříněk! Ukázalo se, že si dotyčný MUŽ před časem objednal jakéhosi opraváře, a protože „neměl čas uklízet“ (doslovná citace onoho MUŽE), strčil nádobí do skříňky s tím, že ho umyje později. Později ho samozřejmě zaměstnaly důležitější věci, bla bla bla:-).

Jaké další činnosti muži nedělají buď vůbec, nebo s největším sebezapřením, se dozvíte v našem dnešním článku. Mimochodem, tentýž kamarád má problém i s dalším bodem, který Lucka Müllerová ve svém článku řeší – strašně rád své ženě kupuje dárky, ale bohužel zoufale trpí při jejich výběru. Okruh zájmů jeho ženy je celkem stálý – boty, kabelky, šperky, knihy. Ale JAKOU kabelku? JAKÉ boty? V JAKÉ barvě a JAKÉ velikosti?

Foto: Marie Bartošová

Náš módní tým vám tento týden ukáže, jak jedné z našich čtenářek sluší oblečení z nejnovějších kolekcí uznávaných tuzemských návrhářekFoto: Marie Bartošová

Před časem jsme proto najeli na systém, který všem podobně tápajícím vřele doporučuji, protože funguje skvěle – před Vánoci kamarádovi vždy pošlu pár tipů na věci, po nichž jeho žena touží (v tomto směru jsem dokonale informovaná) i s jasnými instrukcemi ohledně barev a velikostí. Výsledek stojí za to – kamarád se dme pýchou nad dokonalým darem, kamarádka skáče radostí a já jsem ráda, že jsou rádi:-).

Tento týden na ProŽenách samozřejmě najdete i spoustu dalšího čtení, soutěžení (vyhrát můžete luxusní vlasové produkty v hodnotě 6000 Kč) i tipů na zajímavé nákupy a slevy. Snad vám alespoň některé z nich udělají radost. A počínaje dneškem vám budeme každé pondělí i středu přinášet i oblíbené tipy na vánoční dárky – začínáme s nápady, které by mohly potěšit malé a menší děti.

Přeji vám úspěšný týden!

Děkujeme průhonickému showroomu s nábytkem DECOLAND za poskytnutí prostoru k focení.

Vizáž: Dáša Kopecká (MA-DA Make-up Network)

Reklama

Načítám