Hlavní obsah

Editorial: Trpíme pro krásu. Kvůli vám!

Foto: Greta Blumajerová

Napište nám, jaké testy kosmetiky byste si chtěli přečíst!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Testy kosmetiky jsou ošemetné. Co jednomu vyhovuje, druhému nemusí. Zatímco jedna redaktorka považuje určitý krém za senzační, druhou nenadchl. Podle čeho si potom vybrat?

Článek

I proto jste u nás dosud mnoho testů kosmetických přípravků nenašli (ať už mluvíme o kosmetice pečující nebo dekorativní). Jenže pak jsme si řekli, že je to škoda. Ve výběru krémů, sér nebo šamponu testy moc nepomohou – každá máme jinou pleť, jiné potřeby, jiný rozpočet… Z druhé strany ale existují kategorie, které měřitelné jsou. Výrobci totiž milují sdělení typu „vydrží 16 hodin“, „nerozmaže se celých 24 hodin“… A ty už změřit lze.

Jako první jsme si tedy vzali do parády voděodolné řasenky, které čas od času využije asi většina z nás. Dovolená, sluníčko šisuje vlasy, řasy i obočí, ale vy se přesto chcete cítit přitažlivě a aspoň trošku se nalíčit. Řasenka bývá první volbou. A pokud výrobce slibuje, že vydrží i spršky vody, tak proč ne? Ale vydrží je opravdu? To se dozvíte v našem středečním článku! :-)

Foto: Archiv redakce

Jak spolehlivé jsou voděodolné řasenky? To se dozvíte v našem středečním článkuFoto: Archiv redakce

Máte tip na další téma? Chtěli byste, abychom otestovali nějaký kosmetický produkt, o jehož spolehlivosti pochybujete? Napište nám na renata@prozeny.cz. Rádi se mu podíváme na zoubek :-).

Nakonec pro vás mám ještě jednu dobrou zprávu. Minulý týden jsme vám přinesli proměnu statečné maminky Jany, jejíž dvojčata bojují s rakovinou. O jejím příběhu psal i Michal v minulém editorialu. Čeští doktoři jim pomoci neumí, jedinou nadějí je finančně velmi náročná léčba v Izraeli. Po publikování proměny řada z vás poslala peníze na transparentní účet rodiny Karešových. Za to vám jak Jana, tak my všichni v redakci ze srdce děkujeme!

Přeji vám příjemný týden!

Reklama

Načítám