Hlavní obsah

Editorial: Vylepšili jsme pro vás Nákupy!

Foto: Jakub Jurdič

V rubrice Nákupy od dnešního dne najdete spoustu novinek!Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přiznejte se. Že vám bylo tak trochu líto, že v naší záložce Nákupy byly jen kousky z britského obchodu ASOS? Změna je život, a nás baví. Proto jsme pro vás nabídku rozšířili o další obchod. A český!

Článek

Už od dubna můžete v naší speciální rubrice Nákupy vybírat ty nej kousky do svého šatníku. A ačkoli v nabídce bylo více než 60 tisíc produktů, bylo nám to málo. Proto vám slavnostně představuji našeho nového partnera, který bude od dnešního dne „plnit“ tuhle rubriku dalšími porcemi módních tipů.

Jde o český internetový obchod ANSWEAR.cz, který má ve své nabídce množství známých, dražších i levnějších značek, ale i takových, které sice možná neznáte, zato ale stojí za pozornost.

A jaký je princip nakupování? Pořád stejný. V naší rubrice Nákupy si ze všeho „na jedné hromadě“ vyberete, co se vám líbí. Podle nově přidané vlaječky poznáte, jestli se po kliknutí ocitnete na britském ASOS (tam můžete platit pouze kartou či PayPal), nebo v českém ANSWEAR (tady už můžete objednávat i na dobírku, případně platit převodem).

Výhodou nákupů přes český ANSWEAR je také platba v českých korunách, vrácení zboží v rámci naší republiky i rychlejší dodání objednávky. Stále můžete používat filtrování v levém sloupci, díky kterému snáze najdete to, co vlastně hledáte.

Pozornější si určitě všimnou, že v Nákupech přibyla i záložka Inspirace. Tam budeme pravidelně přidávat konkrétní tipy redakce – na boty, kabelky, šaty... Prostě na vše, co stojí za pozornost, a to nejen z ASOS nebo ANSWEAR.

V případě jakýchkoli dotazů prosím pište do diskuse pod tento editorial nebo na e-mail nakupy@prozeny.cz. Rádi vám poradíme.

A teď už nebudu zdržovat, rubrika Nákupy je vaše!

Reklama

Související témata:

Načítám