Hlavní obsah

Emmy 2017: Nicole Kidman zazářila, Jane Fonda nezvládla svůj věk

Foto: Profimedia.cz

Nicole Kidman hrála celý večer prim. Foto: Profimedia.cz

Reklama

V neděli 17. září proběhl 69. ročník udílení cen Emmy a nás, kromě umístění v jednotlivých kategoriích, samozřejmě také zajímaly róby, ve kterých se slavné ženy objevily na červeném koberci. Které se povedly a které méně?

Článek

Ceny Emmy se udílí každoročně na podzim za nejlepší televizní počiny uplynulého roku ve 27 kategoriích. Letos nejvíce nominací získalo drama Westeworld a pořad Saturday Night Live. V Los Angeles se tak sešli herci a herečky, aby zaujali nejen svými rolemi, ale také outfity, které na udílení oblékli. Které šaty slavné dámy nám vyrazily dech?

Nicole Kidman (50)

Ačkoliv získala cenu Emmy za nejlepší herecký výkon za roli Celeste ve televizní minisérii Sedmilhářky, určitě by si zasloužila první místo i za šaty, které na ceremoniál oblékla. Krásné červené šaty z dílny Calvin Klein s hlubokým výstřihem, který je rafinovaně maskován náhrdelníkem, sednou herečce jak ulité. Celý outfit doplnila už jen jemnými lodičkami s aplikací, šperky ve stejném stylu a to vše podtrhla rudou rtěnkou, která jí, jakožto světlé blondýně, sluší.

Foto: Profimedia.cz

Nicole Kidman v krásných rudých šatech byla nádhernáFoto: Profimedia.cz

Michelle Pfeiffer (59)

Herečka Michelle Pfeiffer se držela hesla v „Jednoduchosti je krása“, což se jí i povedlo. Černé šaty, které s divákem laškují v tom, že na první pohled se zdají mnohem více odhalující, než jsou, herečce perfektně sednou. Nesnažila se příliš experimentovat s doplňky, což je jedině dobře, vzhledem ke vzoru na jejích šatech. Outfit tak doplnila jednoduchými černými lodičkami. I líčení a účes zvolila jednoduché, až si člověk skoro říká – není to nuda? Ne, není! Raději střídmou krásu, než nepovedený vzhled cirkusového klauna.

Foto: Profimedia.cz

Michelle Pfeiffer to ve střídmých černých šatech velmi slušeloFoto: Profimedia.cz

Claire Foy (33)

Overal je kapitola sama o sobě. Vzít si jej nemůže jen tak někdo, obzvláště pokud jde o prestižní udílení cen. Herečka Claire Foy, kterou čeští diváci znají hlavně z filmu Hon na čarodějnice, to ale riskla a v modelu od Oscara de la Renty vypadala famózně.

Foto: Profimedia.cz

Overal jen tak někomu nesedne. Herečce Claire Foy ale anoFoto: Profimedia.cz

Jessica Biel (35)

V jedněch z nejúchvatnějších šatů zazářila Jessica Biel, a to téměř doslova. Šaty Ralph & Russo byly posázené aplikací a krásně zvýraznily vše, co zvýraznit měly. Jen těžko se lze odtrhnout od rozparku, který odhaloval krásné dlouhé hereččiny nohy.

Foto: Profimedia.cz

Šaty krásně zvýraznily křivky Jessiky BielFoto: Profimedia.cz

Susan Sarandon (70)

Susan Sarandon moc dobře ví, jaké jsou její hlavní přednosti a podle toho vypadal i její outfit na Emmy. Tmavě modré upnuté šaty podtrhují její postavu a zvýrazňují dekolt, avšak nikoho nepohoršují a herečka vypadá elegantně.

Foto: Profimedia.cz

Susan Sarandon vypadala skvostněFoto: Profimedia.cz

Jane Fonda (79)

Zatímco před několika dny za svoji eleganci sklízela ovace na filmovém festivalu v Benátkách, nyní jsme z jeího outfiu trochu rozpačití. Na Jane Fondu jsme zvyklí spíše s krátkými vlasy a ne s vysokým culíkem, který jí dává mladistvý vzhled. Vlastně se nemůžeme zbavit pocitu, že se herečka snažila vypadat o hodně mladší, než skutečně je. Celé to působí jako babička panenky Barbie. Přitom zrovna tato herečka se nemá za co stydět!

Foto: Profimedia.cz

Jane Fonda to tentokrát úplně nezvládlaFoto: Profimedia.cz

Ariel Winter (19)

Ovšem není jediná, kdo šlápl vedle. Ariel Winter, kterou můžete znát třeba ze seriálu Taková normální rodinka, za svůj outfit sklidila spíše negativní ohlasy, než chválu. A není se čemu divit. Střih šatů se dvěma rozparky sahajícími o několik centimetrů výše, než by bylo nutné, budí dojem chytré horákyně, ale v tomto případě více neoblečené, než oblečené. Celkově nemají šaty pro herečku příliš lichotivý střih.

Foto: Profimedia.cz

Tento model s rozparky nebyl pro Ariel Winter příliš lichotivýFoto: Profimedia.cz

Sarah Hyland (26)

Ani její kolegyně z Takové normální rodinky, Sarah Hyland, to tentokrát moc nevychytala. Šaty s výšivkami listů by nebyly tak špatné, kdyby nevypadaly, jako kdyby uprostřed šití došla látka, a tak musely švadleny nechat uprostřed kus prázdný. Navíc si to herečka úplně neuhlídala a chvílemi jí na břiše z šatů lezl černý lem, zřejmě od kalhotek.

Foto: Profimedia.cz

Kdyby šaty neměly průstřih na břiše, vypadaly by mnohem lépeFoto: Profimedia.cz

Jaké šaty se líbí právě vám?

Reklama

Načítám