Hlavní obsah

Estetické multifokální brýle bez obav

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je vám více než 40 let a uvědomujete si první obtíže při čtení? Cítíte únavu při práci na počítači nebo při psaní textových zpráv v mobilním telefonu? Řešíte vzhled brýlí a jejich estetickou stránku?

Článek

Jste ve věku, kdy vaše oční čočka ztrácí svoji pružnost a vy trpíte tzv. presbyopií (česky vetchozrakostí). Máme pro vás dobrou zprávu: střídání brýlí na blízko a do dálky je již minulostí. Nemusíte s sebou nosit další brýle na čtení ani, jako vaši rodiče, nosit brýle s bifokálními skly rozdělenými viditelnou čarou.

Multifokální brýlová skla nabízejí praktické a pohodlné řešení. Umožňují totiž hladký přechod z vidění do dálky přes vidění na střední vzdálenosti až po vidění do blízka. Na rozdíl od čtecích brýlí je nemusíte neustále sundávat. Mají plynulý nárůst dioptrií, takže s nimi lze např. pohodlně sledovat televizi či pouhým sklopením očí luštit křížovky.

Multifokální brýlová skla jsou navíc velice estetická a na první pohled vypadají jako běžná brýlová skla. Můžete je tedy snadno usadit do módních obrouček, a sladit tak dokonale s jakýmkoli outfitem.

Řešíte vzhled brýlí a jejich estetickou stránku?

První multifokální brýlová čočka na světě byla vynalezena firmou Essilor před více než 50 lety pod názvem Varilux a od té doby se značně zdokonalila. Aby plnila svou funkci, je však třeba svěřit se do rukou odborníka – Varilux specialisty. Najděte svého optika na www.varilux.cz.Varilux můžete vyzkoušet zcela bez obav. K těmto brýlovým sklům je poskytována unikátní garance 100% spokojenosti nebo výměny po dobu prvních 30 dní nošení.

Ve vybraných optikách navíc nyní můžete využít speciální akci. Dva páry brýlových skel Varilux za cenu jednoho. Dopřejte si například sluneční dioptrické brýle Varilux, které díky speciální technologii ochrání váš zrak před UV zářením.

Reklama

Související témata:

Načítám