Hlavní obsah

Extravagance počesku? Pozor, na divoké kombinace a míchání vzorů

 

Reklama

O tom, že je v jednoduchosti krása, vás zkoušíme přesvědčite celkem pravidelně, ovšem i extravagantní modely mají něco do sebe – jen je musíte umět nosit a dodržovat přitom určitá pravidla. Jaká? To vám prozradí Eliška Hudcová v dalším díle Minuty módy.

Článek

Extravagantní outfit nemusí nutně znamenat krok mimo módní proud, ba právě naopak – stačí se jen podívat na každoroční fashion weeky napříč celým světem. Jenže mimo přehlídková mola, ve skutečném životě, bohužel jen málokdo umí vytvořit takové outfity, které ve finále vypadají skvěle. A obzvlášť české ženy dokážou nejednomu stylistovi či módnímu odborníkovi pocuchat nervy, co se „neotřelých“ kombinací týče.

Eliška Hudcová se v nejnovějším díle Minuty módy internetové televize Stream.cz opět vydala na obhlídku pražských ulic, aby zjistila, co si zde ženy pod pojmem extravagance představují. Jako vždy pro vás vypátrala jak skvělé modely, tak i ty méně inspirativní. Chcete vidět netradiční kožíšky i latexové bundy? Tak se podívejte na video.

Jak se vám modely líbily? Oblékly byste se podobně, nebo sázíte na jednoduchost?

Reklama

Načítám