Hlavní obsah

Jak (ne)nosit oblíbenou černou? Pozor na asexuální válenky a legíny

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Černá už dávno není jen symbolem smutku, ale spíš každodenní rutinou v oblékání většiny českých dívek a dam. A jak tuhle „univerzální“ barvu (ne)umějí nosit? Podívejte se s námi na ty nejlepší i nejhorší kombinace tmavých odstínů.

Článek

Tmavá barva je osvědčenou volbou, když pár kilo přiberete, nemáte (jako vždy) co na sebe nebo jdete na ples či do divadla. Zkrátka na černou, tmavěmodrou i temně šedou se spoléhá většina ženské populace, ať už se jedná o kompletní outfit, boty, nebo kabelky.

A protože tyto černočerné kombinace zajímají i Elišku Hudcovou z pořadu Minuta módy internetové televize Stream.cz, rozhodla se vyrazit do pražských ulic a nákupních center, aby vypátrala, jak se s touto „českou barevnou tradicí“ dokážou ženy letos popasovat. Jak ve svém pátrání dopadla? To se můžete podívat právě teď.

Co vy a tmavé kombinace? Baví vás, nebo dáváte přednost výraznějším barvám?

  • Omlouváme se, nejde o první díl pořadu Minuta módy v tomto roce, nýbrž o druhý (na první klikněte o kousek výše v odkazu). -

Reklama

Související témata:

Načítám