Hlavní obsah

Extrémní módní trend: Blýskavé materiály a spousta šperků!

Foto: Jakub Jurdič

Náušnice, nebo náhrdelník? Podle nových trendů můžete mixovat obojíFoto: Jakub Jurdič

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatvrzelé minimalistky si tentokrát na své nepřijdou. Zimě totiž vládne trend, ve kterém platí jednoduché pravidlo – více je více! Metalické šaty, výrazné šperky a zlaté lodičky? Nic není zakázané.

Článek

Náušnice, nebo náhrdelník. Nikdy ne obojí. Také jste slyšely podobné doporučení? Můžete ho v klidu pustit z hlavy. Zimní trendy totiž přejí experimentování, a to nejen s doplňky, ale i nejrůznějšími zdobnými materiály. Nemusíte se přitom vrhat do extrémních kombinací, inspirovat se můžete třeba jen mixem jednotlivých kousků s příslušnými šperky. Zdobným trendem vás provede stylistka Iva a čtenářka Zuzka coby modelka.

Flitry, kamínky & vinyl

Pudrové šaty s našitými aplikacemi jsou samy o sobě dost výrazné a za vděk by vzaly i dobře střiženým sakem. Chcete-li být nicméně odvážnější, můžete šaty doplnit neotřelým vinylovým kabátem. Trend dotáhnete k dokonalosti pomocí psaníčka a případně i náramku, o který si zkrácené rukávy kabátu vyloženě říkají.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: kabát (Topshop, 3075 Kč), šaty (Topshop, 1695 Kč), punčocháče (Reserved, 199 Kč), rukavice (Mohito, 449 Kč), boty (Aldo, 2999 Kč), ozdoba ve vlasech (Lindex, 299 Kč), psaníčko (Mango, 1599 Kč), náhrdelník (Lindex, 199 Kč), náramek (Mohito, 249 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Vzorované kalhoty & zlaté detaily

Nápadným prvkem jsou i kalhoty se zlatými ornamenty, které se dají dobře nakombinovat na denní i večerní nošení. Stylistka k nim zvolila sněhově bílou halenku s límečkem, pod který můžete ještě přicvaknout náhrdelník. Volitelné jsou i výrazné prsteny, které zdobný trend umocní.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: halenka (Mango, 999 Kč), kalhoty (Vero Moda, 1099 Kč), sako (Lindex, 1499 Kč), kabelka (Mohito, 549 Kč), prsteny (zlatý – Aldo, 299 Kč, s červeným kamenem – Lindex, 179 Kč), boty (Aldo, 2599 Kč), náhrdelník (Mohito, 249 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Kůže & korálky

Není křivák jako křivák. Koženou bundu, do které jsme oblékli naši čtenářku Zuzku, totiž zdobí našité korálky. Chcete to rozjet ve velkém? Oblečte ji k blýskavým šatům a kolem krku hoďte velké perly. Odvážný styling můžete shodit botami v holínkovém stylu. A ano, vykukující podkolenky jsou čirý záměr :-).

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (Mango, 2799 Kč), kožená bunda (Mango, 2799 Kč), boty (Aldo, 1599 Kč), podkolenky (H&M, 149 Kč), náhrdelník (Reserved, 399 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Blýskavý materiál & náhrdelník

Blýskavá sukně do pasu, svetr, vykukující zdobný límeček a náhrdelník. I tuhle sestavu můžete vyzkoušet. Vyměňte punčochy za upnuté tmavé legíny a uvidíte, že zvládnete i teploty pod nulou.

Foto: jakub jurdič

Na foto: sukně (Reserved, 699 Kč), legíny (Topshop, 795 Kč), psaníčko (Topshop, 650 Kč), svetr (Vero Moda, 1399 Kč), košile s límečkem pod svetrem (Reserved, 699 Kč), náhrdelník (Reserved, 349 Kč), boty (Aldo, 2599 Kč)Foto: jakub jurdič

Metalické odlesky & výrazné šperky

Metalické šaty s širokou sukní (která takto mimochodem opravdu drží!) neutají jediný gram navíc. Pokud ale máte stejně jako čtenářka Zuzka štíhlou postavu, můžete je vyzkoušet. Garantujeme vám, že vás na party nikdo nepřehlédne. Obzvlášť když šaty doladíte krásnými šperky.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (Topshop, 2715 Kč), punčocháče (Calzedonia, 398 Kč), boty (Aldo, 2399 Kč), náhrdelník (Lindex, 699 Kč), náušnice (Lindex, 299 Kč), náramky (F&F, 229 Kč/kus)Foto: Jakub Jurdič

Pozor! Stále sháníme čtenářky pro focení módy! Chcete si vyzkoušet nové trendy, líčení i roli modelky? Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Načítám