Hlavní obsah

Falešný culík 2x jinak: Záchrana, když vaše vlasy nemají svůj den, ale i účesy i do společnosti

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Účes à la chytrá horákyně? Tak by se dal nazvat falešný culík. Naučte se ho česat trochu jinak, než jste zvyklé, a už ho nebudete chtít nosit jinak!

Článek

Culík vyčesaný na temeni hlavy a zbytek vlasů rozpuštěných. Praktický účes, který se ale ne vždy povede podle představ. Proto vám s hair stylistkou Soňou Šajdákovou ukážeme, jak na něj, aby byl elegantní na den i večer.

Do culíku je lepší nejdřív dát menší část vlasů, zbytek pramenů můžete zamotat a pak připevnit pomocí pinetek pod gumičku. Pomozte si i tupírováním, díky čemuž vytvoříte slušivý objem na vrchu hlavy. Takhle ho můžete nosit k jakémukoliv běžnému dennímu outfitu, když do něj ale přidáte štrasové nebo perličkové sponky, je z něj rázem účes na ples nebo klidně svatbu.

Aby se vám s vlasy lépe pracovalo, je lepší je předem navlnit nebo vyfoukat přes kulatý kartáč či kulmofén. Nepostradatelný je také texturizační sprej a lehký lak na vlasy.

Reklama

Související témata:

Načítám