Hlavní obsah
Foto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Projednou zapomeňte na dietní večeři, a ochutnejte ostrou chuťovku zastudena, která se hodí nejlépe k vychlazenému pivu. Fetu v bylinkovém nálevu!

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
1 porci
  • 2 dl olivového oleje
  • 5 ks sušených rajčat
  • citronová kůra
  • 1 snítka čerstvého rozmarýnu
  • 1 snítka čerstvého tymiánu
  • 1 lžíce listové petržele
  • 1 snítka čerstvé šalvěje
  • 200 g sýru feta
    7
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.

Načítám