Hlavní obsah

Fisting - hrátky jen pro zasvěcené?! 2

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Při fistingu je nutné úplně se uvolnitFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

2. díl - Že je fisting pro mnoho žen praktikou velmi vzrušující, jsme zjistili v první části článku. Jak ale správně postupovat, když se rozhodnete to opravdu v praxi vyzkoušet? To důležité v sedmi bodech!

Článek

1. Žena, která bude vaginální fisting přijímat, by se měla nejprve vyprázdnit - vykonat malou potřebu. Pro muže je samozřejmostí mít ostříhané nehty. Také musí odložit veškeré šperky. Nechť si nasadí chirurgické rukavice (už jen kvůli riziku nákazy se to vyplatí) a použije dostatek lubrikačního krému. Množstvím se v tomto případě obzvlášť nešetří.

2. Pro první pokusy je pro ženu nejvhodnější poloha na zádech a připomínáme, že uvolnění hraje velikou roli. Takže zatažené závěsy, hudba, svíčky, předchozí mazlení atd. Do pochvy se zasune nejprve jeden prst (dlaň směřuje vzhůru), posléze dva, a až potom tři. Když přijde řada na ten čtvrtý, zasunuté špičky prstů se semknou k sobě. (Zkušené fist-páry se již nezdržují omáčkami okolo, ale jsou schopny rovnou přejít v zasouvání celé pěsti.)

3. Jestliže není partnerka křečovitě stažená, měla by celá ruka poměrně snadno vklouznout dovnitř. Pochva je „poddajná" pouze ve spodní části, neboť nahoře je stydká kost. Takže žádné pokusy o zdolání anatomických zákonů!

4. Ačkoliv je někdy těžké prožívat, vnímat i naznačovat zároveň, není od věci zavést dotykovou komunikaci. Stiskem ruky naznačit protějšku, zda je vše v pořádku, jestli může rukou otáčet nebo pohybovat prsty či raději úplně přestat.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nečekejte hned napoprvé orgasmusFoto: samphoto.cz/jiunlimited

5. S orgasmem je to docela alchymie. Půjde to, půjde, nepůjde, nepůjde. Každopádně to nikdo nemůže čekat hned při prvním pokusu o pěsťování. Celá akce potřebuje čas, trénink a důvěru ve druhou osobu. Opakování je prostě matka moudrosti, že?

6. Při vytahování se taky musí postupovat opatrně a obratně. Rychlý tah z vaginy „na vzduch" může způsobit bolest jako trám, kdežto pomalé tempo ji minimalizuje. Fister by měl myslet na to, že pokud se mu povede svoji partnerku dovést k vyvrcholení, může se její pochva kolem jeho ruky sevřít. (Lepší vědět dopředu a předejít tak úleku.) Stačí, když žena zatlačí v ten moment, kdy dochází k vyndávání horní končetiny.

7. Pokud je ještě nálada na další praktiky, je vhodné pokračovat třeba orálním sexem, protože ve srovnání ruky a penisu by pouze pocitově(!) mohlo dojít k momentálnímu neuspokojení ze strany ženy s ohledem na rozměry obou uvedených. Mohlo by se jí totiž zdát, že se pyj kdesi v jejích hlubinách ztrácí...

I anální fisting již není tak zcela neznámým pojmem českých ložnic. A dá se kombinovat s tímto vaginálním. Průnik do zadečku i vaginy současně se nazývá double fisting. V obou případech ale opravdu platí: mazat, mazat, mazat.

A jedna rada na závěr: Skalní příznivci této techniky doporučují, aby, pakliže žena nemá odpor k bisexualitě, svoji první zkušenost absolvovala se ženou. Tak schválně: bude mít sousedka pochopení?

Co si o fistingu myslíte vy? Odrazuje vás, nebo máte chuť ho vyzkoušet? Napište nám na info@prozeny.cz a svěřte se s dojmy, pokud ho praktikujete! Pojďme si říct, jak správně na to a čeho se vyvarovat! Spolu a o všem na ProŽeny.cz!

Reklama

Načítám