Hlavní obsah

Fitness proměna: Věra hubne, i když víc jí!

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nad pravým klíčem k vytoužené postavě někdy zůstává rozum stát. Věra cvičila, jedla dietně, přesto břicho zeštíhlit nešlo. Teď jí o sto šest. Samé dobroty jako bramborový salát, dýňový krém… A hubne!

Článek

Představujete si hubnutí jako období hladu a neustálého odříkání? To je velký mýtus. Čtenářka Věra s námi úspěšně hubne už měsíc, a nestrádá ani maličko. Spíš naopak! Jí toho mnohem víc a jakožto nadšená kuchařka si připravuje samé mňamky.

Podívejte se na další díl fitness proměny, ve kterém uvidíte nejen Věřiny tipy na výborná jídla na hubnutí. Ale také to, jak funguje ve svém novém, již kompletním redukčním režimu. Ten totiž zahrnuje jak zdravý jídelníček, tak i pravidelné domácí cvičení.

První výsledky už Věra sama na sobě pociťuje. Nejenže některé kousky oblečení jsou jí trošku volnější :) Ale jak sama říká, celkově se cítí lépe. Mimo jiné se jí výrazně zlepšil spánek.

Máte radši přesná čísla? Kolik přesně dokázali Věra a také její manžel Karel za měsíc a půl zhubnout? V příštím díle je výživová poradkyně Martina Dvořáková z KetoDiet podrobí důkladnému vážení, měření a hodnocení. Dívejte se zase 7. března!

Načítám