Hlavní obsah

Globus – řešení pro vánoční nákupy

Reklama

Potraviny, drogerie, sváteční výzdoba, vánoční dárky a mnoho dalšího. To vše jsou položky, které pořizujete před Vánoci. Spojuje je však ještě něco – všechny pořídíte v každém hypermarketu Globus.

Článek

Každý hypermarket Globus v České republice je opravdu velký. A to znamená velkou výhodu – nabídku opravdu širokého sortimentu zboží. Pokud se tam vydáte, máte jistotu, že vždy budete mít z čeho vybírat. Ať jde o širokou škálu potravin, nápojů, drogerie, ale třeba i elektroniky, textilu nebo třeba vánočních dekorací či dárků pod stromeček.

Takto velký nákup znamená velkou váhu, se kterou se musí vypořádat ruce a především záda. Existují však „nákupní pomůcky“, díky kterým se dlouhým pokladním pásům můžete směle vyhnout. Ve všech hypermarketech Globus totiž můžete využít bezplatný program Scan, který nákup zásadně zjednoduší.

A v čem spočívá zmiňované zjednodušení? Díky této bezplatné službě si totiž ušetříte plno sil. Nakupování s využitím programu Scan& Gotkví v tom, že můžete místo do nákupního vozíku ukládat vybrané zboží rovnou do své nákupní tašky. Odpadá tak vykládání zboží z nákupního vozíku na pokladní pás a pak nazpět do nákupní tašky. A tak kromě fyzických sil ušetříte i drahocenný čas.

Ušetřete drahocenný čas s programem Scan&Go

Nakupování se Scan je pro všechny. Jak to tedy funguje? Před začátkem nákupu si za použití své zákaznické karty Globus Bonus vyzvednete mobilní ruční skener a ihned můžete vyrazit nakupovat. U každé vybrané položky naskenujete čárový kód a pak ji už rovnou vložíte do své nákupní tašky. Na displeji skeneru uvidíte kromě ceny právě skenovaného zboží i aktuální celkovou hodnotu celého nákupu, budete tak mít neustálý přehled.

Pokud ještě zákaznickou kartu nemáte, můžete se zaregistrovat v kterémkoli hypermarketu nebo Baumarktu Globus nebo z pohodlí domova na www.globusbonus.cz. V obou případech vám to zabere jen pár minut. Pokud se zaregistruje on-line, svou kartu si vyzvednete na Informacích ve vybraném hypermarketu.

Celé nakupování s tímto bezplatným programem je velmi jednoduché. Pokud se považujete za technicky méně zdatného a říkáte si, že to není nic pro vás, obavy nejsou na místě. Vše je intuitivní, nákup vyřešíte v „pár krocích“. Navíc personál pohybující se po hypermarketu je řádně proškolen, a tak je připravený kdykoli poradit.

Nakupujte pohodlně s programem Scan&Go

Jakmile budete hotovi, se svým nákupem zamíříte k pokladnám s označením Scan. Zde naskenujete speciální čárový kód a odložíte skener. Poté znovu načtete svoji katru Globus Bonus a zaplatíte.

V hypermarketech Globus se tak můžete pomocí tohoto inteligentního způsobu nakupování připravit na vánoční svátky dokonale. Seženete zde doslova vše pod jednou střechou, a navíc s ušetřením velké dávky energie.

Reklama

Související témata:

Načítám