Hlavní obsah
3,0
(2)
Foto: archiv redakce

Foto: archiv redakce

Jehněčímu masu česnek sluší a nejinak je tomu na grilu. Dejte si taky!

15 min.
Příprava
30 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1 dl bílého vína
  • 3 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce čerstvého oregana
  • 1 lžíce čerstvého rozmarýnu
  • 1 lžička soli
  • 1,5 kg jehněčích žeber
  • 5 stroužků česneku
Článek

Postup

01.

Olej smíchejte s utřeným česnekem, vínem, citronovou šťávou, oreganem, rozmarýnem a solí. V této směsi žebra 24 hodin marinujte. Dvě hodiny před grilováním je vyndejte z ledničky a dejte do pokojové teploty. Poté grilujte a občas potřete zbylou marinádou.

Načítám