Hlavní obsah

Grilovaná jehněčí žebírka na česneku

Hodnocení:
(0)
Foto: archiv redakce
Doba přípravy
15 minut
Doba vaření
30 minut
Náročnost
nízká

Jehněčímu masu česnek sluší a nejinak je tomu na grilu. Dejte si taky!

Ingredience pro:
4 porce
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1 dl bílého vína
  • 3 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce oregana
  • 1 lžíce rozmarýnu
  • 1 lžička soli
  • 1.5 kg jehněčích žeber
  • 5 stroužků česneku
Článek

Postup

Krok 1: Olej smíchejte s utřeným česnekem, vínem, citronovou šťávou, oreganem, rozmarýnem a solí. V této směsi žebra 24 hodin marinujte. Dvě hodiny před grilováním je vyndejte z ledničky a dejte do pokojové teploty. Poté grilujte a občas potřete zbylou marinádou.

ynezorPumanzeSaNyknalC

Reklama